Lay-Z spa om lekker te ontspannen

Een eigen spa in de achtertuin gunnen we iedereen. Daarom beschikt ons spa-assortiment over een ruim aanbod opblaasspa’s (opblaasbaar bubbelbad) van Lay-Z. Een spa van Lay-Z biedt u dezelfde voordelen als een origineel spabad, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs. Ook met een minder toereikend budget kunt u dus genieten van een eigen spa in de achtertuin. Een opblaasbare spa is, naast voordelig, ook erg flexibel. U heeft het bad zo opgezet en daarnaast ook weer snel afgebroken. Ideaal voor in de kleinere tuin.

Ruim aanbod Lay-Z spa’s

Bij Fonteyn Spa’s hebben we Lay-Z spa’s in alle soorten en maten. We kunnen u dus altijd een geschikt bad aanbieden. Van ronde tot vierkante modellen en van compacte spa’s voor twee personen tot riante gezinsspa’s: bij Fonteyn Spa's vindt u wat u zoekt. Alle baden beschikken over fijne massagejets en eenvoudige bediening. Daarnaast hebben de Lay-Z spa’s een hoge isolatiewaarden, zodat u altijd lekker warm in de spa zit. Tot slot zijn de spa’s verkrijgbaar in verschillende kleuren, bijvoorbeeld de Bestway | Lay-Z-Spa Helsinki met (houten) hottub-look. Er is altijd een bad dat bij u past!

Laat u adviseren voor de perfecte Lay-Z

Gezien ons diverse aanbod Lay-Z spa’s, kan het fijn zijn als u in uw keuze voor het perfecte bad wordt bijgestaan met deskundig advies. Hiervoor kunt u terecht bij onze adviseurs. Dankzij hun jarenlange ervaring met spabaden en hun kennis over het assortiment, kunnen ze u altijd helpen met het kiezen van de juiste spa. U hoeft slechts uw wensen en eisen door te geven, dan zoeken wij daar samen met u het juiste opblaasbare bad bij.

Waarom een Lay-Z van Fonteyn Spa's?

Spabaden zijn, naast ons werk, ook onze passie. Ons enthousiasme voor het vak heeft ons marktleider gemaakt op het gebied van spabaden. Die positie blijven we verdedigen door elke dag scherp toe te zien op kwaliteit en u naast een uitstekend product ook optimale service te bieden. Met een Lay-Z van Fonteyn Spa's kunt u dus nog relaxter van uw investering genieten.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Lay-Z spa kopen? Dan zit u goed bij Fonteyn Spa's. Door ons grote aanbod, vindt u altijd een opblaas bubbelbad dat past bij uw wensen. Naast opblaasbare baden, bieden wij ook diverse spa’s en zwemspa’s en hottubs van gerenommeerde merken met een breed scala aan opties (denk aan hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening). Vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons. Wij zijn bereikbaar op 0577 - 456 040 en per mail via info@fonteynspas.com.