Jacuzzi in de tuin

Uw eigen buiten bubbelbad

Uw eigen Jacuzzi® of andere spa in de tuin? Met de Jacuzzi® baden en spa’s van Fonteyn Spa's wordt uw droom werkelijkheid. Met een Jacuzzi in de tuin van Fonteyn Spa's geeft u een nieuwe betekenis aan ontspanning. De ergonomische zitplaatsen, de ontspannen massage-jets en de sfeervolle led-verlichting dragen ieder op zich bij aan de ultieme spa experience. Met meer dan 100 baden van merken als Jacuzzi®, Bestway, Villeroy & Boch en onze eigen merken Fonteyn en Passion, zit er altijd een bad tussen dat voldoet aan uw wensen. Een jacuzzi in de tuin is dichterbij dan u denkt.

Wilt u een jacuzzi in de tuin plaatsen? Dan heeft u de beste plek gekozen. Jacuzzi® baden zijn namelijk van origine bedoeld voor buitengebruik. Uit onderzoek is gebleken dat de therapeutische effecten van een jacuzzi het grootst zijn in de buitenlucht, vooral als het buiten lekker koud is.

Meest complete aanbod tuin jacuzzi's

Wilt u uw eigen jacuzzi in de tuin? Dan bent u op de juiste plek bij Fonteyn Spa's. Wij hebben namelijk het meest complete aanbod Jacuzzi’s® en spabaden van gerenommeerde merken. Van kwalitatieve 1-3 persoons spa’s tot kolossale 8+ persoons spa’s en van hottubs tot opblaasbare bubbelbaden, wij kunnen u alles bieden op het gebied van formaat, aromatherapie, massagejets, comfortabele zitplaatsen, wifi-bediening, ingebouwde muziekinstallatie en meer! 

Bent u op zoek naar een jacuzzi die perfect in lijn is met de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting? Bekijk dan de baden van Jacuzzi®. Hun outdoor designs met prachtige omkasting van warm eiken of teakhout, vloeien ineen met de omgeving en maken van uw tuin de ideale plek voor wellness. U kunt er ook voor kiezen om uw jacuzzi te laten inbouwen. 

Het complete aanbod van Fonteyn Spa's is voor u opgesteld in onze riante showroom in Uddel, waar u zelfs onze Jacuzzi's® en spabaden kunt uitproberen. Zo bent u helemaal zeker van uw keuze! Liever een jacuzzi in de tuin die u ook weer kunt opruimen? Dan is een opblaasbare jacuzzi wellicht iets voor u.

Raadpleeg onze adviseurs voor de perfecte jacuzzi (tuin)

Omdat Fonteyn Spa's een enorm aanbod aan spabaden heeft, begrijpen wij dat u mogelijk wat hulp nodig hebt bij het uitzoeken van de perfecte jacuzzi. Daarom kunt u onze deskundige adviseurs zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) bereiken voor vragen en persoonlijk advies. Samen vinden we de ideale jacuzzi voor uw tuin.

Service van Fonteyn Spa's

Een eigen jacuzzi in de tuin? Met meer dan 100 outdoor baden, vindt u bij Fonteyn Spa's wat u zoekt. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze Spa Experience in Uddel, waar u zelf onze Jacuzzi's® en andere spa’s kunt testen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0577 - 456 040 of ons mailen naar info@fonteynspas.com. Wij staan u graag te woord.

NAAR ONZE JACUZZI'S