Jacuzzi 9 personen

Waarom een 9-persoons jacuzzi?

Wat is nou fijner dan een eigen jacuzzi in de tuin om iedere dag geheel ontspannen af te sluiten? Als u, uw partner of de kinderen vaak vrienden of familie over de vloer hebben, dan is het wel zo prettig om een jacuzzi te hebben met voldoende ruimte (en comfort) voor iedereen. Is een 8 persoons bubbelbad nog te klein? Dan kunt u bij Fonteyn Spa's zelfs terecht voor jacuzzi’s voor 9 personen. 

Deze jacuzzi’s voor 9 personen zijn ideaal voor gezellige tuinfeesten. Door de ergonomische zitplaatsen, krachtige massagejets, muziekinstallatie met bluetooth en het kristalheldere water, is het nog maar de vraag of de gasten er weer uit willen! 

Lijkt u het wat om uw eigen jacuzzi 9 personen thuis te hebben? Bekijk dan het aanbod van Fonteyn Spa’s en ontdek de uitgebreide mogelijkheden! En misschien heb jij binnenkort al een jacuzzi voor 9 personen in je achtertuin staan.

De meest complete jacuzzi 9 personen

Door de kolossale omvang is een jacuzzi voor 9 personen de ideale plek om met al uw vrienden het glas te heffen. Koopt u er een bij Fonteyn Spa’s, dan gaan u en uw gasten gegarandeerd ongekend veel wellness tegemoet. Bijvoorbeeld als u kiest voor de Spa Ultimate van ons eigen merk Passion. 

De Spa Ultimate is de grootste en het meest imposante model uit onze spacollectie. Met plek voor 10 personen en de in totaal 166 jets, geniet een ieder een optimale spa experience. De zitplaatsen verzorgen verschillende massagebelevingen en de hoofdkussens sluiten perfect aan op het design van de zittingen. Geniet van kristalhelder water en luister naar de heerlijke deuntjes van de ingebouwde muziekinstallatie met Bluetooth. Met de Spa Ultimate is uw spa experience compleet! 

Naast jacuzzi’s voor 9 personen, kunt u bij Fonteyn Spa's ook terecht voor andere riante jacuzzi modellen. Neem bijvoorbeeld onze 8 persoons jacuzzi’s en 6-7 persoons jacuzzi’s. U vindt ons complete aanbod in onze webwinkel en in onze showroom; de grootste spa showroom van Europa!

Kom de jacuzzi 9 personen uitproberen

En wilt u de jacuzzi 9 personen of een andere spa eerst komen uittesten? Dat kan! Want in onze showroom hebben wij een speciaal Experience Center, waar u onze jacuzzi 9 personen en andere baden van dichtbij kunt uitproberen. Deze ruimtes zijn ingesteld om de ambiance in uw tuin na te bootsen en daarmee het echte wellness gevoel weer te geven. Kom het snel ervaren, in uw nieuwe jacuzzi 9 personen.

Waarom een jacuzzi 9 personen van Fonteyn Spa's?

Een jacuzzi voor 9 personen is uitzonderlijk en daarom is het vaak moeilijk om er een te vinden die voldoet aan uw wensen. Fonteyn Spa’s, marktleider op het gebied van spabaden, biedt u unieke 9-persoons jacuzzi’s die uitblinken in design én beleving. Door de comfortabele zitplaatsen en krachtige massagejets, staan onze spa’s garant voor de optimale spa experience! U en uw vrienden zullen zich optimaal vermaken! Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service, vandaag en de jaren die volgen.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Jacuzzi 9 personen kopen? Dan vindt u bij Fonteyn Spa's zeker wat u zoekt. Naast jacuzzi’s voor 9 personen, verkopen wij ook zwemspa’s, opblaasbare bubbelbaden en hottubs van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Villeroy & Boch, Bestway en onze eigen merken Fonteyn en Passion. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

Vragen over de jacuzzi 9 personen of wenst u meer informatie te krijgen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag! Daarnaast bent u altijd van harte welkom om de jacuzzi 9 personen in het echt te komen bekijken.

NAAR ONZE SPABADEN