Jacuzzi 7 personen

Waarom een jacuzzi voor 7 personen?

Wilt u een jacuzzi aanschaffen, waarin u met zeven personen kunt relaxen? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Wij verkopen een ruim aanbod aan 7-persoons jacuzzi’s. Hierin kunt u heerlijk ontspannen samen met uw familie en/of vrienden. Geniet van het heerlijke, warme water en de verschillende massagestanden.

In een 7-persoons jacuzzi geniet u van een heerlijke ontspanning na een lange dag werken of zware work-out. In het heerlijke warme water komt u helemaal tot rust. Ook kunt u een gezellige avond hebben in een 7-persoons jacuzzi. Zet die drankjes maar alvast klaar! Wat uw reden ook is om een 7-persoons jacuzzi aan te schaffen; u vindt een passende Jacuzzi® bij Fonteyn Spa’s.

In een 7-persoons jacuzzi komt u tot rust. Nodig uw vrienden uit om helemaal van de jacuzzi-sessie te genieten. Door de combinatie van sterke jets en heerlijk warm water ontspannen uw spieren en geeft u uw spieren een welverdiende massage. Onze 7-persoons jacuzzi’s beschikken over allerlei interessante functies en instellingen; zo kunt u geregeld van functie wisselen en voelt uw jacuzzi-sessie altijd anders. 

Uit onderzoek blijkt dat als u helemaal kunt ontspannen na een drukke dag u uw slaapritme verbetert. U zult beter en dieper slapen na een avondje relaxen.

Een ruim assortiment 7-persoons jacuzzi’s

Bij Fonteyn Spa’s vindt u een ruim aanbod aan jacuzzi’s voor 7 personen. Maar ook als u op zoek bent naar een jacuzzi voor een andere groep grote, kunt u bij ons terecht. Zo vindt u bij ons ook 8-persoons jacuzzi’s en kunt u bij ons terecht voor jacuzzi’s voor 2 personen. Bent u helemaal op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze hottubs of opblaasbare jacuzzi’s.

Service van Fonteyn Spa's

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een 7-persoons jacuzzi aanschaffen? Dan kunt u deze vinden bij Fonteyn Spa’s. Onze adviseurs staan voor u klaar bij het maken van de juiste keuze. U bent altijd welkom in onze showroom in Uddel waar onze adviseurs u kunnen helpen met uw vragen en adviseren. Ook als u vanuit huis een jacuzzi voor 7 personen wilt kopen, kunnen wij u adviseren. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Wilt u een 7-persoons jacuzzi online bestellen? Dan verzenden wij deze zo snel mogelijk, waardoor u deze binnen enkele werkdagen binnen heeft. 

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst