Genieten in een Jacuzzi ® 6 personen van Fonteyn

Jacuzzi® 6 personen spabaden bij 's werelds grootste spashowroom

Wilt u in uw tuin kunnen genieten van een heerlijke grote jacuzzi? Dan zit u goed met de 6-persoons jacuzzi’s van Fonteyn Spa’s. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan jacuzzi’s voor 6 personen. In deze jacuzzi geniet u met familie en vrienden van de heerlijke warme temperaturen en verschillende massagestanden. Bekijk ons ruime aanbod aan 6-persoons jacuzzi’s en kies een jacuzzi die perfect bij u past. Of u nu een ronde jacuzzi zoekt of een opvallende vierkante jacuzzi, u vindt wat u zoekt bij Fonteyn Spa’s.

Waarom een jacuzzi voor 6 personen?

Met een jacuzzi voor 6 personen haalt u veel verschillende voordelen in huis. Dit is namelijk de ultieme manier van ontspannen. Door het warme water en de krachtige massagestralen komen uw spieren helemaal tot rust. Ook is uit onderzoek gebleken dat een jacuzzi vele andere voordelen voor uw lichaam heeft. Zo wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en kunnen gifstoffen makkelijker worden afgevoerd als u vaker in een jacuzzi zit. In een 6-persoons jacuzzi geniet u het hele jaar door van deze voordelen. Zowel in de winter als in de zomer komt u tot rust in het heerlijke warme water.

Een ruim assortiment 6-persoons jacuzzi's

In het assortiment jacuzzi’s van Fonteyn Spa’s vindt u vele verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor verschillende functionaliteiten en groottes. Bij ons vindt u jacuzzi’s voor 6 personen, maar kunt u ook terecht voor jacuzzi’s voor meer of minder personen. U kunt kiezen voor een ronde jacuzzi, wat het gebruikelijke model is, maar wist u ook dat we ook vierkante jacuzzi’s aanbieden? 

Een van onze meest geliefde is de Jacuzzi ® Santorini Pro. Deze nieuwe spa is super geliefd door het eigentijdse design. Het nauwkeurige onderzoek van het merk Jacuzzi® naar spa’s heeft voor een ultieme wellness-ervaring gezorgd. En deze is terug te vinden in deze 6-persoons jacuzzi. De eiken afwerking, perfect in lijn met de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting, en de horizontale nerven geven de Santorini Pro een verfijnde uitstraling en een unieke persoonlijkheid. 

Maar wij hebben meer! Wat dacht u van de Spa Excite. Deze spa heeft een diepe en brede kuipzitting met ieder een andere massagefunctie. Deze jacuzzi voor 6 tot 7 personen heeft massagefuncties voor een heerlijke massage naar wens. Meer dan 100 jets zorgen ervoor dat ieder deel van het lichaam ontspant en zijn naar wens verstelbaar in kracht.

Naast deze twee 6-persoons jacuzzi’s hebben we natuurlijk nog vele andere 6-persoons jacuzzi's in ons assortiment. Deze vindt u op onze website, maar u kunt ook altijd een bezoekje brengen aan onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel. Hier vindt u al onze 6-persoons jacuzzi’s en staan onze adviseurs voor u klaar. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om de jacuzzi voor 6 personen te testen in onze Spa Experience. Ideaal als u twijfelt welke 6 persoons jacuzzi uw voorkeur geniet. Bent u klaar voor een heerlijke spa beleving? Welke grote jacuzzi u ook kiest, u komt vast helemaal tot rust in uw gekozen model. 

Meer van Fonteyn Spa’s

Naast 6-persoons spa’s kunt u ook bij ons terecht voor een opblaas jacuzzi; denk aan de Bestway ® Lay-Z-Spa™ modellen. Een opblaas spa voor 6 personen is super fijn en net iets goedkoper dan inbouw jacuzzi’s. Bekijk in ons assortiment bijvoorbeeld de Lay-Z-Spa™ Honolulu of de Lay-Z-Spa™ Hawaii HydroJet™ Pro™. Welke Bestway Jacuzzi kiest u? 

Uiteraard kunt u bij ons niet alleen spa’s kopen, we verkopen ook alle benodigde accessoires, zoals bijvoorbeeld spa covers en spa filters. 

Wij zorgen ervoor dat u snel van uw ‘bubble therapy’ kunt genieten!

Service van Fonteyn Spa's

Bent u overtuigd van de voordelen van een 6-persoons jacuzzi? Dan vindt u bij ons een ruim assortiment aan 6-persoons jacuzzi’s. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. U bent daarom altijd welkom in onze showroom in Uddel waar onze adviseurs u kunnen helpen met al uw vragen. Ook als u vanuit huis een jacuzzi voor 6 personen wilt kopen, kunnen wij u adviseren. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Wilt u een 6-persoons jacuzzi online bestellen? Dan verzenden wij deze zo snel mogelijk, waardoor u deze binnen enkele werkdagen binnen heeft.

NAAR ONZE SPABADEN