Houtgestookte hottub

Grootste hottub- & spashowroom ter wereld

U kunt onze selectie houtgestookte hottubs natuurlijk online bekijken, maar u bent ook altijd welkom in onze riante showroom van ruim 35.000 m2. Hier kunt u vele houtgestookte hottubs bekijken. 

Een hottub is een grote aankoop. Wij snappen daarom goed dat u er goed over na moet denken. Daarom biedt Fonteyn Spa’s de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Spa Experience. Hierin kunt u in alle privacy een houtgestookte hottub uittesten. Bent u er klaar voor om de houten jacuzzi in de Spa Experience uit te testen? Kom dan langs!

Wat is een houtgestookte hottub?

Een houtgestookte hottub zorgt voor het ultieme wellness gevoel, het hele jaar door. In een hottub geniet u met het hele gezin, uw partner of vrienden van een heerlijke ontspanning. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een comfortabel en welverdiend momentje voor uzelf. Laat uzelf onderdompelen in het heerlijke warme water en kom tot rust. Ontdek de houtgestookte hottubs in ons assortiment. Wij verkopen hottubs in diverse afmetingen.

Waar komt een hottub vandaan?

Een houtgestookte hottub is een spabad dat afkomstig is uit Scandinavië. Door hout te stoken wordt het water warm, wat in Scandinavië voornamelijk wordt gebruikt om warm te blijven bij koude temperaturen. Vandaag de dag wordt een houtgestookte hottub over de hele wereld gebruikt voor een ultiem ontspanningsmoment.

De houtgestookte hottub wordt opgewarmd door een houtkachel die met slangen is verbonden aan de hottub. Dit zorgt ervoor dat het water in de hottub lekker warm wordt, waardoor u heerlijk kunt ontspannen. Het warme water zorgt er namelijk voor dat uw spieren tot rust komen. Heerlijk na een lange dag werken of zware work-out.

Voordelen van een houtgestookte hottub

Een houtgestookte hottub is een bad wat quality-time voor u, uw partner, vrienden of gezin biedt. Dit is een van de vele voordelen die en houtgestookte hottub biedt. Maar er zijn er nog veel meer. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat warm water in een hottub uw spieren doet ontspannen.

Kom tot rust in een houtgestookte hottub 

Hierdoor komt uw hele lichaam tot rust, wat een positief effect heeft op uw gevoel van stress. Door een uur te relaxen in een houtgestookte hottub, kunt u helemaal ontspannen. Dit zorgt er dan weer voor dat u ‘s nachts beter slaapt. Even ontspannen in het buitenbad kan ervoor zorgen dat u dieper slaapt en meer uit uw nachtrust haalt.

Romantische tuin 

Ook zorgt het stoken van hout in een hottub voor een natuurlijk, romantisch gevoel. Het kan even duren voordat het bad helemaal warm is, maar de geur van het gestoken hout zorgt ervoor dat u in een romantische setting komt. Maak uw avond helemaal af met kaarsen en een lekker drankje. Samen met uw partner genieten van een hottub zorgt ook voor quality time. 

Goede uitstraling van de tuin 

Een hottub heeft, los van het effect op uw mentale en fysieke staat, ook een positieve invloed op de uitstraling van uw tuin. Een houtgestookte hottub zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast biedt het badplezier aan uzelf, maar ook aan kinderen. Het hele jaar door!

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van een fijn wellness gevoel in een houtgestookte hottub? Laat ons u dan adviseren over een geschikte houtgestookte hottub voor u. Voor ons advies bent u van harte welkom in onze showroom in Uddel. Hier staan onze adviseurs voor u klaar. Ze helpen u graag met al uw vragen. Wilt u een houtgestookte hottub online bestellen? Dan wordt deze binnen enkele dagen bij u thuis geleverd. Mocht het onverhoopt langer duren, zult u hierover geïnformeerd worden door onze adviseurs. Bent u toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook ons ruime assortiment spabaden, opblaasbare spa’s en jacuzzi’s

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of stuur een mail naar info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS