Houten jacuzzi

Uw eigen houten jacuzzi

Is een eigen houten Jacuzzi® altijd een droom voor u geweest? Maak dan van uw droom werkelijkheid met een houten Jacuzzi® of spabad van Fonteyn Spa’s. Wij bieden u een uitzonderlijk groot assortiment (houten) Jacuzzi’s® en spabaden met onder meer aromatherapie, grote variatie aan hydrotherapie jets, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening, ingebouwde muziekinstallatie en meer. En een Jacuzzi® of spa met houten ombouwing maakt de spa experience nog rijker! Deze staat super in een natuurlijke tuin en geeft een fijne uitstraling. Bekijk onze houten Jacuzzi’s® en spa’s en laat u inspireren.

Een houten jacuzzi in de tuin

Wilt u een houten Jacuzzi® in de tuin plaatsen? Dan heeft u een uitstekende plek gekozen. Jacuzzi® baden zijn namelijk van origine bedoeld voor buitengebruik. Onderzoek wijst uit dat de therapeutische effecten van spabaden buiten het grootst zijn. En dan vooral als het er lekker koud is.

Onze collectie houten jacuzzi's

De houten Jacuzzi’s® van Fonteyn Spa’s passen bijzonder goed in de tuin. Zo zijn de Jacuzzi® Santorini Pro en de Jacuzzi® Unique Teak, met een respectievelijk eikenhouten en teakhouten omkasting, perfect in lijn met de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting. De outdoor designs vloeien ineen met de omgeving.

Heeft u een kleiner budget, maar zoekt u toch een fijne spa voor buiten? Dan is de Bestway | Lay-Z Spa Helsinki wellicht een goede keuze. Deze opblaasbare spa met houten look heeft ruimte voor 5 tot 7 personen en is een goedkoper alternatief voor de houten Jacuzzi®. Toch geniet u in deze spa van voldoende comfort en luxe!

Raadpleeg onze adviseurs voor de perfecte houten jacuzzi

Omdat Fonteyn Spa’s een enorm aanbod aan (houten) Jacuzzi’s® en spabaden heeft, begrijpen wij dat u wel wat hulp kunt gebruiken bij uw zoektocht. Daarom kunt u onze deskundige adviseurs zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) bereiken voor al uw vragen (ook over bediening en onderhoud van de baden) en een persoonlijke advies. Samen gaan we de ideale houten jacuzzi voor u vinden!

Verschil tussen een houten jacuzzi en een hottub?

De buitenkant van een hottub en houten jacuzzi zijn allebei van hout, maar er is wel degelijk een groot verschil tussen een houten jacuzzi en een hottub. Waar een hottub wordt verwarmd door vuur, verwarmt een houten jacuzzi zichzelf door middel van stroom. 

Daarnaast kun u in een hottub ontspannen in het warme water, maar biedt een houten jacuzzi meer opties. Zo kunt u in een houten jacuzzi ontspannen in de bubbels en heeft deze diverse waterjets die uw lichaam masseren. Zo komt u helemaal tot rust.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u uw eigen houten Jacuzzi® of spa in de tuin? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Wij hebben u alles te bieden op het gebied van formaat, therapie (hydro en aroma), bruisende massage jets, led-verlichting, muziekinstallatie en wifi-bediening, die uw spa experience compleet maken.

Bekijk ons aanbod houten Jacuzzi's® op onze website of kom langs in onze showroom in Uddel; de grootste spa showroom van Europa. Hier kunt u zelf onze Jacuzzi's® en spabaden uitproberen, dan weet u precies wat u in huis haalt. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0577 - 456 040 en per mail via info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag!

NAAR ONZE HOUTEN JACUZZI'S