Hottub 8 personen

Een hottub voor 8 personen

Met uw hele gezin en/of vrienden genieten van uw eigen hottub? Met een hottub voor 8 personen van Fonteyn Spa’s is er genoeg ruimte voor iedereen. En genieten doet u het hele jaar door, want onze hottubs kunnen ‘s zomers en ‘s winters gebruikt worden; lekker verfrissend in de zomer en heerlijk warm in de winter. Daarnaast heeft een hottub verschillende voordelen voor uw mentale en fysieke gezondheid. Nieuwsgierig? Bekijk onze hottubs online of kom langs in ‘s werelds grootste spa-showroom in Uddel en probeer onze hottubs (8 personen) uit!

Waarom een hottub 8 personen?

Als u houdt van wat quality time met uw partner, maar ook de hottub wilt kunnen gebruiken voor een borrel of tuinfeest, dan is een hottub voor 8 personen meer dan geschikt. Een hottub staat garant voor een heerlijke middag of avond vol ontspanning en gezelligheid. Borrelen en converseren in ultieme rust!

Naast genot en ontspanning is de positieve invloed op uw lichaam ook een reden om een hottub aan te schaffen. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van de hottub uw spieren doet ontspannen. Het warme water stimuleert de bloedcirculatie in uw lichaam en bevordert hiermee de afgifte van voedingsstoffen en zuurstof aan uw spieren. Ook heeft gebruik van een hottub een positief effect op het lymfestelsel waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Wist u dat een hottub-sessie voor het slapengaan uw nachtrust kan bevorderen? Het warme water zorgt ervoor dat u sneller en dieper slaapt, waardoor u ook weer uitgeruster wakker wordt.

Hottub uit Scandinavië

De hottub vindt zijn oorsprong in Scandinavië. In de Scandinavische landen worden hottub voornamelijk ingezet om warm te blijven in tijden van strenge kou. Tegenwoordig worden hottubs overal ter wereld ingezet voor genot en geestelijke en lichamelijke ontspanning. Net als de traditionele hottub, kunt u onze hottub (8 personen) opwarmen met een houtkachel. Dit zorgt voor het echte oergevoel waar de elementen aarde, water, lucht en vuur zich verenigen.

Ons aanbod hottubs 8 personen

Ook als u een grote hottub (8 personen) wilt kopen, bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Bij aankoop van onze hottub voor 8 personen bent u verzekerd van een goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Zeker als u het hele jaar door wilt genieten van uw hottub, zijn onze hottubs een goede keuze. Onze hottubs worden namelijk gemaakt van Noord-Europees vurenhout; het beste hout in zijn soort. De jaarringen van Noord-Europees vurenhout zitten dicht op elkaar waardoor een harde houtsoort ontstaat. Hierdoor kunt u onze hottubs het hele jaar door gebruiken! 

Een populaire hottub voor 8 personen is de Fonteyn Hottub Grand Royal 200 cm. Wij hebben deze hottub ook beschikbaar in een bouwpakket. Daarnaast verkopen wij ook de Fonteyn Hottub Grand Royal 160 cm (3-4 personen) en Fonteyn Hottub Grand Royal 180 cm (5-6 personen), mocht u toch een maatje kleiner zoeken. Al onze hottubs worden geleverd met houten banken, hoogwaardige aluminium houtkachel en een stevige trap. 

U kunt bij Fonteyn Spa’s ook een passende hottub cover kopen. Met een cover houdt u viezigheid eenvoudig buiten uw hottub. Met een spa overkapping kunt u ook met minder weer van uw hottub genieten.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een hottub voor 8 personen kopen? Dan zit u bij Fonteyn Spa’s. Onze hottubs zijn perfect voor een tuinfeest en/of borrel met vrienden of als u lekker met u partner wilt ontspannen na een lange werkdag. Door de afwerking van Noord-Europees vurenhout kunt u onze hottubs het hele jaar door gebruiken. Zo krijgt u echt waar voor uw geld! 

U kunt onze hottubs (8 personen) eenvoudig en veilig bestellen in onze webwinkel. Vindt u het fijner om de hottub van dichtbij te zien én te testen voordat u een aankoop doet? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Uddel; de grootste spashowroom van Europa! Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 0577 - 456 040 en via info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS