Hottub 6 personen

Een hottub voor 6 personen

Heerlijk, uw eigen hottub in uw achtertuin! En met ruimte voor 6 personen kunnen uw partner, kinderen en zelfs uw vrienden meegenieten. Gaat u voor een 6-persoons hottub van Fonteyn Spa’s, dan kiest u voor kwaliteit en ultiem genot; het hele jaar door. Omdat de hottubs van Fonteyn Spa’s gemaakt zijn van een speciaal type hout, kunt u het hele jaar door kunt genieten van uw 6-persoons hottub. Heerlijk verfrissend in de zomer, en aangenaam warm in de winter. Bekijk onze hottubs online of kom langs in ‘s werelds grootste spa-showroom in Uddel.

Waarom een hottub 6 personen?

Een hottub voor 6 personen biedt u quality time met uw partner, maar biedt ook voldoende ruimte voor uw gezin en een gezellige avond met uw vrienden. Door even in de hottub plaats te nemen, ontspant u uw geest en dit heeft ook een positieve invloed op uw lichaam. Onderzoek toont aan dat het warme water - in het bijzonder in de winter - uw spieren kan doen ontspannen. Het stimuleert de bloedcirculatie wat weer de afgifte van zuurstof en voedingsstoffen aan de spieren bevordert. Daarnaast heeft het warme water een positief effect op het lymfestelsel, waardoor uw lichaam zijn afvalstoffen beter kwijt kan.

Stapt u net voor het slapengaan nog even in de hottub, dan kan dit ook uw nachtrust verbeteren. U zult dieper slapen en meer uitgerust wakker worden. Naast de fysieke en mentale voordelen, geeft een hottub voor 6 personen ook veel fun en plezier. Een hottub is de ideale plek voor een romantische avond met uw partner, een leuke activiteit met de kinderen en de favoriete spot voor borrels en feesten. Indruk maken zal u zeker, want een hottub (6 personen) is een luxe toevoeging aan uw tuin en woning.

Het verhaal achter de hottub

De hottub komt oorspronkelijk uit Scandinavië. Hier wordt de hottub voornamelijk gebruikt warm te blijven bij lage temperaturen. Vandaag de dag wordt de houten hottub overal ter wereld gebruikt voor plezier, ontspanning en bevordering van het fysiek. De traditionele hottub warmt u op met een houtkachel. Dit creëert een echt oergevoel waar de elementen aarde, water, lucht en vuur samenkomen. Kortom, een hottub is een ware beleving! Een houten hottub kopen doet u bij Fonteyn Spa’s.

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een hottub?

Er is wel zeker een verschil tussen een hottub en een jacuzzi. Waar de temperatuur van het water in een hottub wordt bepaald door vuur, verwarmt een jacuzzi zichzelf door middel van stroom. 

Daarnaast kunt u in een houten hottub ontspannen in het warme water, maar biedt een jacuzzi meer opties. Zo kunt u in een houten jacuzzi ontspannen in de bubbels en heeft deze diverse waterjets die uw lichaam masseren. Zo komt uw lichaam helemaal tot rust.

Ons 6-persoons hottub assortiment

Voor hottubs (6 personen) bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Onze hottubs voor 6 personen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden gemaakt uit Noord-Europees vurenhout. De jaarringen van Noord-Europees vurenhout zitten erg dicht op elkaar wat zorgt voor een harde houtsoort. Hierdoor kunt u onze hottubs het hele jaar door gebruiken! Onze hottub voor 6 personen is van de hoogste kwaliteit en wordt geleverd met houten banken, stevige trap en een hoogwaardige aluminium houtkachel.

Naast een hottub (6 personen), kunt u bij ons ook een passende hottub cover kopen. Met een cover houdt u vuil eenvoudig buiten. Met een speciale spa overkapping kunt u ook met minder weer genieten van uw hottub.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een hottub kopen voor 6 personen? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s op de juiste plek. In onze hottubs voor 6 personen kunt u het hele jaar door genieten en ontspannen met uw hele gezin en/of vrienden! Onze Fonteyn hottubs zijn tenslotte gemaakt van Noord-Europees vurenhout; het beste hout in zijn soort. Bij Fonteyn staat beleving én kwaliteit altijd voorop! 

U kunt onze hottubs (6 personen) eenvoudig en veilig online bestellen. Vindt u het prettig om de hottub van dichtbij te zien én uit te proberen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uddel; de grootste spa-showroom van Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0577 - 456 040 en per mail via info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS