Hottub 6 personen

Een hottub voor 6 personen

Heerlijk, uw eigen hottub in uw achtertuin! En met ruimte voor 6 personen kunnen uw partner, kinderen en zelfs uw vrienden meegenieten. Gaat u voor een 6-persoons hottub van Fonteyn Spa’s, dan kiest u voor kwaliteit en ultiem genot; het hele jaar door. Omdat de hottubs van Fonteyn Spa’s gemaakt zijn van een speciaal type hout, kunt u namelijk het hele jaar door kunt genieten van uw hottub. Heerlijk verfrissend in de zomer, en aangenaam warm in de winter. Bekijk onze hottubs online of kom langs in ‘s werelds grootste spa-showroom in Uddel.

Waarom een hottub 6 personen?

Een hottub voor 6 personen biedt u quality time met uw partner, maar biedt ook voldoende ruimte voor uw gezin en een gezellige avond met uw vrienden. Even in de hottub ontspant uw geest, maar heeft ook een positieve invloed op uw fysiek. Onderzoek toont aan dat het warme water - in het bijzonder in de winter - uw spieren kan doen ontspannen. Het stimuleert de bloedcirculatie wat weer de afgifte van zuurstof en voedingsstoffen aan de spieren bevordert. Daarnaast heeft het warme water een positief effect op het lymfestelsel, waardoor je lichaam zijn afvalstoffen beter kwijt kan.

Stapt u net voor het slapengaan nog even in de hottub, dan kan dit ook uw nachtrust verbeteren. U zult dieper slapen en meer uitgerust wakker worden. Naast de fysieke en mentale voordelen, geeft een hottub (6 personen) ook veel fun en plezier. Een hottub is de ideale plek voor een romantische avond met uw partner, een leuke activiteit met de kinderen en de favoriete spot voor borrels en feesten. Indruk maken zal u zeker, want een hottub (6 personen) is een luxe toevoeging aan uw tuin en woning.

Het verhaal achter de hottub

De hottub komt oorspronkelijk uit Scandinavië. Hier wordt de hottub voornamelijk gebruikt warm te blijven bij lage temperaturen. Vandaag de dag wordt de hottub overal ter wereld gebruikt voor plezier, ontspanning en bevordering van het fysiek. De traditionele hottub warmt u op met een houtkachel. Dit creëert een echt oergevoel waar de elementen aarde, water, lucht en vuur samenkomen. Kortom, een hottub is een ware beleving!

Ons hottubs 6 personen

Voor hottubs (6 personen) bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Onze hottubs voor 6 personen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden gemaakt uit Noord-Europees vurenhout. De jaarringen van Noord-Europees vurenhout zitten erg dicht op elkaar wat zorgt voor een harde houtsoort. Hierdoor kunt u onze hottubs het hele jaar door gebruiken! Onze hottub voor 6 personen wordt geleverd met houten banken, stevige trap en hoogwaardige aluminium houtkachel.

Een populaire hottub voor 6 personen is de Fonteyn Hottub Grand Royal 180 cm. Wij hebben deze ook beschikbaar in een bouwpakket. Daarnaast verkopen wij ook de Fonteyn Hottub Grand Royal 160 cm (3-4 personen) en Fonteyn Hottub Grand Royal 200 cm (6-8 personen), mocht u toch een grotere hottub willen kopen.

Naast een hottub (6 personen), kunt u bij ons ook een passende hottub cover kopen. Met een cover houdt u vuil eenvoudig buiten. Met een speciale spa overkapping kunt u ook met minder weer genieten van uw hottub.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een hottub voor 6 personen kopen? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s op de juiste plek. In onze hottubs voor 6 personen kunt u het hele jaar door genieten en ontspannen met uw hele gezin en/of vrienden! Onze Fonteyn hottubs zijn tenslotte gemaakt van Noord-Europees vurenhout; het beste hout in zijn soort. Bij Fonteyn staat beleving én kwaliteit altijd voorop! 

U kunt onze hottubs (6 personen) eenvoudig en veilig online bestellen. Vindt u het prettig om de hottub van dichtbij te zien én uit te proberen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uddel; de grootste spashowroom van Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0577 - 456 040 en per mail via info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst