Hottub 4 personen

Een hottub voor 4 personen

In een 4-persoons hottub kunt u ieder moment met uw gezin, uw vrienden of uw partner ontspannen en genieten, gewoon bij u in de achtertuin. De hottubs van Fonteyn Spa’s zijn gemaakt van een bijzonder soort hout, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw hottub. In de zomer is het water heerlijk verfrissend, en in de winter geniet u van een lekker warm bad. Een hottub is goed voor uw mentale gesteldheid én uw fysiek. Bekijk ons aanbod online of kom langs in ‘s werelds grootste spa-showroom en test onze hottubs (4 personen) zelf uit!

Waarom een hottub 4 personen?

Een hottub voor 4 personen biedt quality-time voor u en uw partner, maar ook voor het hele gezin (en vrienden). Een hottub biedt echter meer dan enkel ontspanning. Uit onderzoek blijkt dat het warme water van een hottub uw spieren doet ontspannen. Het verhoogt de bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen worden afgegeven aan de spieren. Dit zorgt voor een sneller herstel van sporten en blessures. Daarnaast is het bevorderlijk voor het lymfestelsel, wat er voor zorgt dat het lichaam zijn afvalstoffen beter kan afvoeren. 

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat regelmatig gebruik van een hottub uw nachtrust kan verbeteren. Het kan ervoor zorgen dat u dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Maar een hottub geeft natuurlijk ook  fun en plezier. U kunt er heerlijk in wegdromen met uw partner en de sterrenhemel bewonderen op een heldere avond. Daarnaast biedt een hottub 4 personen ook voldoende ruimte voor de kids. Of nodig uw vrienden uit voor een borrel in de hottub (4 personen). Zij zullen vast onder de indruk zijn, een hottub (4 personen) is immers een luxe toevoeging aan uw woning en tuin.

Waar komt de hottub vandaan?

Oorspronkelijk kom de hottub uit Scandinavië. Dit bad wordt hier voornamelijk gebruikt om warm te blijven bij koude temperaturen. Tegenwoordig wordt de hottub overal ter wereld gebruikt voor ontspanning, genot en vanwege de positieve effecten op het lichaam. De hottub wordt opgewarmd door een houtkachel. De houtgestookte kachel zorgt voor een echt oergevoel waar de elementen aarde, water, lucht en vuur samenkomen. Het is een ware beleving!

Hottubs 4 personen van Fonteyn Spa's

De hottubs voor 4 personen van Fonteyn Spa’s hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze hottubs worden gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De jaarringen van vurenhout zitten dicht op elkaar waardoor er een harde houtsoort ontstaat. Dit maakt onze hottubs het hele jaar door bruikbaar. Onze hottubs (4 personen) worden geleverd met hoogwaardige aluminium houtkachel, stevige trap en houten banken. 

Onze hottub voor 3-4 personen is de Fonteyn Hottub Grand Royal 160 cm. Wij hebben deze ook beschikbaar in een bouwpakket. Daarnaast verkopen wij ook de Fonteyn Hottub Grand Royal 180 cm (5-6 personen) en Fonteyn Hottub Grand Royal 200 cm (6-8 personen), mocht u toch een stukje groter willen. 

U kunt bij ons ook een passende hottub cover voor uw hottub (4 personen). Hiermee houdt u vuil eenvoudig buiten.

Service van Fonteyn Spa's

Bent u op zoek naar een hottub voor 4 personen? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. In een hottub 4 personen van Fonteyn Spa’s kunt u het hele jaar door ontspannen en genieten met uw hele gezin! De Fonteyn hottubs zijn immers gemaakt van Noord-Europees vurenhout, de beste in zijn soort. Kwaliteit én beleving staat bij ons altijd voorop!

Bekijk ons aanbod houten hottubs op onze website of kom langs in onze showroom in Uddel; de grootste spashowroom van Europa. Hier kunt u zelf onze hottubs en spabaden uitproberen, zodat u precies weet wat u in huis haalt. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0577 - 456 040 en per mail via info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS