Hottub 2 personen

Een hottub voor twee personen

Wilt u samen met uw partner heerlijk kunnen genieten van het warme water van een hottub? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan hottubs voor twee personen. Een tweepersoons hottub heeft het ultieme wellness gevoel, het hele jaar door. Geniet van een momentje voor uzelf of deel dit heerlijke gevoel met uw partner. Laat uzelf onderdompelen in het heerlijke warme water en relax. Bekijk ons assortiment 2-persoons hottubs en kies een hottub die past bij uw wensen.

De hottub is afkomstig uit het koude Scandinavië, waar het warme water werd gebruikt om warm te blijven bij extreme kou. Toch is de hottub niet meer weg te denken bij het ultieme wellness gevoel. Samen met uw partner geniet u van een heerlijk, romantische avond waar u even helemaal tot rust komt.

De hottub wordt opgewarmd door een houtkachel die met slangen is verbonden aan de hottub. Dit zorgt voor lekker warm water. Het is bewezen dat warm water uw spieren helemaal doet ontspannen, wat perfect is na een lange dag werken of zware work-out.

Voordelen van een hottub voor 2 personen

Een hottub voor 2 personen biedt quality-time voor u en uw partner, maar kent daarna nog vele andere voordelen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat warm water in een hottub uw spieren doet ontspannen, wat er voor zorgt dat uw lichaam helemaal tot rust komt. Dit heeft een positief effect op de level van stress dat u ervaart en de kwaliteit van slapen. Door een uur te relaxen in een houtgestookte hottub, kunt u helemaal ontspannen. 

Daarnaast zorgt een tweepersoons hottub voor een romantisch gevoel. De geur die het aangestoken hout afgeeft, zorgt ervoor dat u in een romantische setting komt. Kies voor kaarsen en een lekker drankje en maak uw avond helemaal compleet. In een hottub voor 2 personen geniet u samen met uw partner, wat zorgt voor quality time. 

Een hottub heeft, los van het effect op uw mentale en fysieke staat, ook een positieve invloed op de uitstraling van uw tuin. Zo zorgt een 2-persoons hottub voor een luxe uitstraling.

Service van Fonteyn Spa's

In een tweepersoons hottub geniet u het hele jaar door van een ultiem wellness gevoel in uw eigen achtertuin. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Uddel. Hier staan onze specialisten voor u klaar. Ze helpen u graag bij het vinden van een perfecte 2-persoons hottub. Wilt u een tweepersoons hottub online bestellen? Dan wordt deze binnen enkele dagen bij u thuis geleverd. Mocht het onverhoopt langer duren, zult u hierover geïnformeerd worden door onze adviseurs. Wilt u toch een ander soort spa in uw tuin? Bekijk dan ook ons ruime assortiment spabaden, opblaasbare spa’s en Jacuzzi’s

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of stuur een mail naar info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS