Gratis Optiepakket!

TIJDELIJK GRATIS optiepakket ter waarde van 2650,-

Fonteynspas is al ruim 20 jaar in Nederland en dat is reden voor een feestje! Tijdelijk krijgt u daarom gratis een optiepakket op de fonteynspas modellen.

Het geïntegreerde Optiepakket bevat:

  • Airblower + Jets
  • Stainless RVS jets
  • Led verlichting en led-achtergrond in kussentjes
  • Waterval met Led verlichting
  • Aromatherapie
  • Corner verlichting
  • Energiezuinige circulatiepomp
  • Balboa Controller

Airblower + Jets

Uw Air Blower system kan zorgen voor een uniek masserend gevoel te doen ervaren zowel ontspanning. In tegenstelling tot de meeste andere spa's die koude lucht trekken van buitenaf, komt de warme lucht uit de verwarmde lucht ruimte onder de spa.

Stainless RVS jets

Voor een luxe uitstraling bieden wij stainless RVS jets. stainless RVS jets en Therapie Air jets is beduidend beter bestand tegen schade als gevolg van verschillen in waterchemie dan roestvrij, en is uiterst duurzaam. Stainless RVS jets voor een verfijnde en luxe afwerking.

Led verlichting en led-achtergrond in kussentjes

De bijzondere sfeer in de nacht-verlichting. De beste spa voor 's nachts plezier van de spa verlichting. De veelkleurige led verlichting kun je individueel instellen, kussens en waterpartij-naar uw favoriete mix van kleuren te genieten beheersen. Om echt te ervaren hoe bijzonder de spa-verlichting kan worden zie de video

Waterval met Led verlichting

De aanblik en het geluid van stromend water kan buitengewoon rustgevend, dat is de reden waarom innovatieve waterlopen zijn opgenomen op de meeste modellen. Ze kunnen worden genoten in "rust-stand" of met de spa jets geactiveerd. waterpartij zorgt voor een zachte stroming van het water, verlicht met een multi-color LED-licht. Een verrijkte ontspannen ervaring te creëren. Deze eigenschappen maken ook een visueel statement - het omzetten van uw spa in een stuk van functionele kunst en uw achtertuin in een rustige oase!

Aromatherapie

De spa is uitgerust met een aromatherapie systeem dat geparfumeerde lucht introduceert rechtstreeks in de spa. Onze unieke aromatherapie jerrycans vrijlating geur bij het openen en kan worden uitgeschakeld wanneer niet in gebruik. De combinatie van geur stimulatie en hydrotherapie is krachtig en rustgevend voor lichaam en geest

Led corner verlichting

Een bijzondere sfeer in de nacht van de LED corner verlichting. Geniet nachts van u spa verlichting. Veelkleurige led verlichting op de buiten zijde van uw spa, Die u individueel kunt mixen voor uw favoriete kleur.

Energiezuinige circulatiepomp

DE ENERGIE ® SPA Elke spa maken wij energie-efficiënt, zodat u kunt genieten van lagere maandelijkse operationele kosten. De circulatiepomp circuleert voortdurend het spa water met minder energie dan een 40-watt gloeilamp. Geen andere spa biedt zo veel standaard energiebesparende functies.

Balboa Controller

Alle spas zijn gemaakt met Amerikaanse besturingssystemen. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardig product. Zo beschikt onze spa onder meer over een besturingssysteem van Balboa ®, dé wereldspeler op het gebied van spa onderdelen. Daarnaast ook zeer energievriendelijk. Er zijn drie verschillende programma’s om het energieverbruik te minimaliseren.