Devine spa

Devine Spa’s

Optimaal ontspannen in een luxe Devine spa, gewoon in uw eigen achtertuin? Maak van uw droom werkelijkheid bij Fonteyn Spa’s! In het assortiment van Fonteyn Spa’s vindt u diverse spa’s van het merk Devine. Deze spa’s hebben plek voor 4, 5 of 6 personen, waardoor u de luxe kunt delen met genoeg vrienden en/of familie. Onze Devine spa’s uitproberen? Kom dan langs bij Fonteyn Spa’s in Uddel, ‘s werelds grootste spa-showroom.

Waarom een Devine spa?

Bent u op zoek naar de perfecte spa om uw dag mee af te sluiten? Dan zijn de spa’s van Devine zeker het overwegen waard. Devine spa’s staan bekend om hun comfortabel gevormde zitplaatsen en heerlijke hydromassages die zorgen voor optimale ontspanning. De hydromassage wordt verzorgd door verschillende type jets, waardoor u iedere keer weer kunt genieten van een andere hydrotherapie. Ook watervallen en led mood lighting in de kussens behoren tot de mogelijkheden. Onze baden van Devine zijn voorzien van zitplekken én een comfortabele ligplek.

Ons assortiment Devine spa’s

Fonteyn Spa’s verkoopt diverse Devine spa’s voor 4, 5 en 6 personen. Onze grootste Devine spa - Spa Vision - bijvoorbeeld heeft 3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen. Deze Devine spa heeft maar liefst 90 verschillende type jets. De ergonomie van de zitplaatsen, ligbedden en de plaatsing van de jets zijn gedaan met advies van een fysiotherapeut om zo het maximale therapeutische effect en comfort te bereiken. De vormen, hoofdkussens en ingebouwde led verlichting zorgen voor een mooie spa met optimale prestaties en gebruiksplezier.

Liever een kleinere spa van Devine? Bekijk dan de Devine Spa Believe met ruimte voor 4 personen.

Waarom een Devine spa kopen bij Fonteyn Spa’s?

Bent u op zoek naar een Devine spa? Dan zit u goed bij Fonteyn Spa’s. Wij zijn marktleider op het gebied van spa’s en bieden u een groot assortiment. Onze spa’s zijn met zorg geselecteerd en blinken uit in design én beleving. De design spa’s uit onze collectie bieden u altijd de optimale spa experience. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte spa voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Onze spa-adviseurs staan zes dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar.

Service van Fonteyn Spa’s

Bent u overtuigd van de voordelen van een Devine spa? Dan helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze voor u. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Uddel waar onze specialisten u kunnen helpen met al uw vragen. 

Ook als u vanuit huis een Devina spabad wil kopen, kunnen wij u adviseren. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Indien u online bestelt, verzenden wij de Devine spa zo snel mogelijk, waardoor u deze binnen enkele werkdagen in huis heeft. Mocht dit toch langer duren, wordt u hierover geïnformeerd door onze adviseurs. We wensen u veel plezier van uw Devine spa. 

NAAR ONZE SPA'S