Optimaal ontspannen met een eigen buitenspa

Een tuin is zo omgetoverd tot een luxe wellnessresort met een buitenspa van Fonteyn Spa’s. Hiermee heeft u de mogelijkheid om iedere dag af te sluiten in een warm bad, omringd door vele bruisende massagejets, hoe koud het ook is. Onze spa’s zijn ontworpen in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten. Hierdoor beloven zij optimale watermassages, die heerlijk aanvoelen en ook nog eens erg gezond voor u zijn. U kunt dus uw lichaam en geest laten relaxen! Veel van onze buitenspa’s zijn daarnaast uitgerust met prachtige LED-verlichting en muziekinstallaties, die uw wellnessmoment helemaal compleet maken. Op zoek naar een spa voor buiten? Eén adres: Fonteyn Spa’s!

Enorm aanbod buitenspa’s

Ons aanbod telt enorm veel buitenspa modellen van de hoogste kwaliteit. Van heel compacte baden tot de meest riante buitenspa’s die u zich kunt voorstellen, compleet met plasmascherm. Al onze spabaden staan breed opgesteld in onze even sfeervolle als riante showroom van 35.000 m2 in Uddel. Hier krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om de buitenspa’s uit te proberen. Dat kan in onze comfortabele Spa Experience, waar u van alle gemakken voorzien bent om de spa optimaal te ervaren. Heerlijk genieten in een ruimte die daarnaast sfeervol is aangekleed met prachtige muurschilderingen en rustgevende sfeerverlichting. Zo kunt u helemaal relaxen en een passende buitenspa kiezen. Bezoek onze showroom en vind een model dat bij u past!

Een buitenspa kopen met hulp van de adviseurs

Aangezien ons aanbod buitenspa’s zo variërend is, kan het moeilijk zijn om hier het perfecte bad uit te kiezen. Gelukkig kunt u hiervoor de hulp inschakelen van onze deskundige spa adviseurs. Zij kennen het assortiment van A tot Z en kunnen uw wensen aan de buitenspa koppelen die al uw dromen laat uitkomen. Zij kunnen u daarnaast alles vertellen over hoe u de hottub, buitenspa of Jacuzzi® het best kunt gebruiken en onderhouden, zodat u nog meer plezier beleeft aan uw investering. Wilt u een buitenspa kopen? Kom dan snel langs in onze showroom om al onze spa modellen te bekijken. We zijn zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) open en staan dan klaar om u te helpen.

Waarom een buitenspa van Fonteyn Spa’s?

Bij Fonteyn Spa’s werken we alleen met de meest duurzame materialen. Dat levert enorm solide buitenspa’s op met een bovengemiddeld lange levensduur. Echte topkwaliteit, dus! De baden worden in onze eigen testruimte grondig gecheckt op kwaliteit voor ze bij ons de winkel verlaten, zodat u altijd bent verzekerd van een goed functionerende buitenspa.

Bij ons kunt u meer dan enkel een buitenspa kopen. We verkopen onder meer ook zwemspa’s; ideaal als u ook graag af en toe zwemt, maar een zwembad wat te groot vindt. Eerder op zoek naar opblaasbare spa’s? Dan kunt u bij ons ook een opblaasbaar bubbelbad scoren. Verder verkopen we ook allerlei spa overkappingen, zoals jacuzzi covers. 

Service van Fonteyn Spa’s

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bellen op 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag!

Relevante links: