Bubbelbad tuin 

Bubbelbad tuin

Bent u op zoek naar een heerlijk bubbelbad voor in de tuin? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het geschikte adres. Hier vindt u namelijk naast een gigantisch assortiment aan bubbelbaden die geschikt zijn voor de in tuin ook de bijbehorende accessoires zoals bijvoorbeeld spa overkappingen. Zit u met prangende vragen over een tuinbubbelbad, neem dan gerust contact met ons op.

Bubbelbaden voor de tuin in veel verschillende maten

Voordat u gericht op zoek gaat naar een bubbelbad, is het goed om te kijken welk formaat u graag wilt. Zo kunt u al kiezen voor een 1-3 persoons spa, maar zijn er ook zeker grotere baden beschikbaar zoals een 6-7 persoons spa. Binnen deze categorie bubbelbaden voor in de tuin is de keuze vervolgens wederom erg groot, want dan moet u nog kiezen welke vorm het bubbelbad moet hebben en in welke kleuren u het bad moet zijn. Kiest u dus bijvoorbeeld voor de klassieke vierkante zwart-witte Spa Florida, of past de elegantere zilverkleurige Spa Sunbeam beter in uw tuin?

Voordelen van een bubbelbad in de tuin

Door te kiezen voor een bubbelbad in de tuin, kiest u automatisch voor een bad met veel voordelen. Zo biedt een bubbelbad buiten bijvoorbeeld zorgeloos spetterplezier. Binnen hoopt u natuurlijk dat het bad het huis zo min mogelijk nat maakt, maar buiten maakt dat gelukkig niks uit. Daarnaast hoeft u hoogstwaarschijnlijk minder op het formaat van het bubbelbad te letten in de tuin. Daar is waarschijnlijk meer ruimte dan binnen, waar toch minder snel een 8+ persoons spa past.

Opblaasbaar bubbelbad voor buiten

Is de gewenste ruimte voor een bubbelbad buiten in de tuin beperkt? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij een opblaasbaar bubbelbad. Deze breekt u namelijk binnen enkele minuten weer af waardoor u zo weer van alle ruimte in de tuin geniet. Wist u dat wij deze in veel verschillende maten aanbieden, zoals een opblaasbaar bubbelbad 4 personen? Liever een maatje meer? Dan komt u al snel op een opblaasbaar bubbelbad 7 personen van dik 2 bij 2 meter!

Service van Fonteyn Spa's bij een buitenbubbelbad

Zodra u een bubbelbad voor in de tuin zoekt, helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Als u vanuit huis een tuinbubbelbad wilt kopen, kunnen wij u adviseren per telefoon (0577 - 456 040) of mailt u gemakkelijk naar info@fonteynspas.com. Indien u online bestelt, verzenden wij de spa voor in de tuin zo snel mogelijk. Hierdoor ontspant u al binnen enkele dagen in uw eigen tuin! Liever even op bezoek komen in onze showroom kan natuurlijk ook! Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze bubbelbaden opgesteld in de grootste spa showroom ter wereld. Daar zal een van onze adviseurs u vakkundig verder helpen.

NAAR ONZE TUINBUBBELBADEN