Bubbelbad buiten 

Bubbelbad buiten

Iedereen wil het: een bubbelbad buiten in de tuin, toch? Zo slaat u een spa- of sauna bezoek over en geniet u thuis buiten van precies dezelfde luxe. Bij Fonteyn Spa’s vindt u het meest uitgebreide assortiment aan bubbelbaden voor buiten. Zo zit er ook voor uw wensen het meest geschikte bad er altijd tussen. Mocht u graag wat hulp krijgen bij het uitkiezen van een buitenbubbelbad, neem dan zeker even contact met ons op.

Voordelen van een bubbelbad buiten

Door te kiezen voor een bubbelbad buiten, kiest u automatisch voor een bad met veel voordelen. Zo biedt een bubbelbad buiten:

  • een extra dimensie in de tuin; een spa aan huis!
  • minder denkwerk over de grootte van het bubbelbad; buiten heeft u vaak veel meer ruimte dan binnenshuis
  • meer spetterplezier; buiten mag de vloer altijd nat worden

Voordelen van een opblaasbare bubbelbad van Bestway

De keuze voor een opblaasbare bubbelbad van Bestway heeft verschillende voordelen. Beginnend bij de prijs: die ligt veel lager dan de prijzen voor een vaste bubbelbad. Voor minder dan €600 heeft u al een opblaasbare bubbelbad in de tuin staan! Het fijne van deze bubbelbaden is dat het comfort hoog blijft. In een opblaasbare bubbelbad geniet u net zoveel als in een andere bubbelbad. 

Daarbij eist een opblaasbare bubbelbad veel minder ruimte op in de achtertuin. Een vaste bubbelbad eist zijn plek op; een opblaasbare variant kan overal opgezet worden! Heeft u tijdelijk wat extra ruimte nodig in de tuin? Dan bergt u de opblaasbare bubbelbaden van Bestway zo op!

Opblaasbaar bubbelbad voor buiten

Is de gewenste ruimte voor een bubbelbad buiten in de tuin beperkt? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij een opblaasbaar bubbelbad. Deze bergt u namelijk binnen enkele minuten weer op. Wist u dat wij deze in veel verschillende maten aanbieden, zoals een opblaasbaar bubbelbad 4 personen of een opblaasbaar bubbelbad 7 personen van dik 2 bij 2 meter! Deze spa’s bestaan allemaal uit opblaasbare bubbelbaden van Bestway: een voordelige maar betrouwbare keuze!

Buitenbubbelbaden in veel verschillende maten

Veel verschillende wensen zorgen automatisch ook voor veel soorten bubbelbaden voor buiten. Dat begint al bij het formaat: gaat u voor een 1-3 persoons spa of toch eerder voor een 6-7 persoons spa? Binnen deze secties is de keuze vervolgens wederom reuze, want dan staat u nog voor de keuze voor de vorm van het buitenbubbelbad en welke kleuren u dit bad bijvoorbeeld wilt hebben. Kiest u dus bijvoorbeeld voor de klassieke vierkante zwart-witte Spa Florida, of past de elegantere zilverkleurige Spa Sunbeam beter in het plaatje?

Overkapping voor een bubbelbad buiten

Mist u nu nog een overkapping voor uw buitenbubbelbad, maar zit u wel het liefste overkapt in uw luxe spa? Kijk hier dan snel verder. Naast spa’s en bijvoorbeeld hot tubs, bent u hier ook aan het juiste adres voor geschikte spa overkappingen. Met de Gazebo Louvre maakt u het plaatje bijvoorbeeld helemaal af!

Service van Fonteyn Spa's bij een buitenbubbelbad

Wilt u een bubbelbad voor buiten aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag verder met het vinden van de beste optie uit ons ruime assortiment. Hiervoor ontvangen wij u altijd graag in Uddel. Daar vindt u al onze buitenbubbelbaden in de grootste spa showroom ter wereld. Onze specialisten helpen u daar binnen een mum van tijd verder met al uw vragen. Bestelt u liever een buitenbubbelbad vanuit huis? Dat kan ook zeker. Wij u adviseren u dan graag per telefoon (0577 - 456 040) of mail (info@fonteynspas.com). Bij een online bestelling verzenden wij het bubbelbad zo snel mogelijk, waardoor u al binnen enkele dagen kunt genieten van uw eigen spa: gewoon buiten!

NAAR ONZE BESTWAY OPBLAASBARE BUBBELBADEN