5 persoons bubbelbad

Bubbelbad 5 personen

Op zoek naar een bubbelbad waar u met 5 mensen in kunt zitten? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. We hebben namelijk heerlijke bubbelbaden waar u gezellig met uw vrienden of gezinsleden in kan vertoeven. Met onze 5 persoons bubbelbaden bieden wij u de garantie van een comfortabele en rustgevende ervaring. Zo kunt u samen met vier anderen aan het eind van een lange zomer- of winterdag heerlijk plaatsnemen in uw bubbelbad.

De voordelen van een bubbelbad 5 personen

Met een bubbelbad voor 5 personen haalt u veel voordelen in huis. Een bubbelbad is namelijk dé manier om tot rust te komen. Dit komt door de massagestralen die uit het bubbelbad komen, zij zorgen er namelijk voor dat uw spieren helemaal kunnen ontspannen na het sporten. Natuurlijk kunt u ook gewoon plaatsnemen in uw bubbelbad om helemaal tot rust te komen na een lange dag. Een ander cruciaal voordeel van een bubbelbad is dat u het elk seizoen kan gebruiken. Of het nou koud of warm weer is, een duik in het bubbelbad is altijd een goed idee.

Een bubbelbad 5 personen kopen bij Fonteyn Spa’s

Bent u er klaar voor om te relaxen in uw eigen bubbelbad voor 5 personen? Haal dan het wellness gevoel in huis met een bubbelbad voor 5 personen. Bij Fonteyn Spa’s hebben wij een ruim aanbod als het gaat om 5 persoons bubbelbaden. Is uw oog gevallen op een van onze bubbelbaden, maar wilt u het bad toch nog even in het echt komen bekijken? Dat begrijpen wij! Kom daarom langs in onze showroom van maar liefst 35.000m2. Wij hebben hiermee de grootste spa showroom van heel de wereld. In onze showroom in Uddel staan onze gepassioneerde spa specialisten te trappelen om u advies te geven. Vertel hen uw wensen en zij zullen het perfecte bubbelbad voor u vinden.

Ervaar het bubbelbad 5 personen in onze Spa Experience

We kunnen u natuurlijk vertellen hoe fijn het is om een 5-persoons bubbelbad te hebben, maar werkelijk uitproberen is vele malen beter. Daarom hebben wij hebben in onze showroom een volledig afsluitbare testruimte voor u gemaakt. Hier kunt u plaatsnemen in het door u gekozen bubbelbad. Om de werkelijkheid zo goed mogelijk na te bootsen, hebben wij verschillende ambiance settings in de Spa Experience. Denk aan verlichting zoals ochtend- tot avondgloed en achtergrond muziek, u kunt alles afstellen naar uw voorkeur. Ga het snel ervaren!

Service van Fonteyn Spa's

Wanneer u een bubbelbad voor 5 personen aanschaft, wilt u natuurlijk het beste van het beste. Dat begrijpen wij bij Fonteyn Spa’s maar al te goed. Daarom hebben wij alleen spa’s in ons assortiment die van hoge kwaliteit zijn. 

Bij Fonteyn spa’s kunt u alle bubbelbaden voor 5 personen die op de website staan online bestellen. De meeste producten kunnen zelfs binnen enkele dagen geleverd worden. Als dit onverhoopt toch niet zo is, dan neemt Fonteyn Spa’s contact met u op! Heeft u vragen over uw bestelling bij Fonteyn spa’s, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur op 0577-456040 en via de mail info@fonteynspas.com. Wij willen u graag zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn, houd dan ook uw ordernummer bij de hand.

NAAR ONZE 5 PERSOONS BUBBELBADEN