4 persoons bubbelbad

Bubbelbad 4 persoons

Na een lange werkdag in uw eigen bubbelbad stappen? Met uw partner even stoom af te blazen of samen met vrienden proosten op het leven! In de 4 persoons bubbelbaden van Fonteyn Spa’s geniet u alleen, samen of met vrienden van ongekende luxe. Onze bubbelbaden bieden u alles op het gebied van formaat, design, massagetherapie, led-verlichting, aromatherapie, bluetooth muziekinstallatie, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening. Bekijk ons aanbod online en ontdek de uitgebreide mogelijkheden. 

U kunt onze bubbelbaden (4 persoons en meer) bekijken én uitproberen in onze spa-experience center in Uddel.

Groot assortiment 4 persoons bubbelbaden

Wilt u een bescheiden 4 persoons bubbelbad of een met uitgebreide functionaliteiten? Een witte, grijze of misschien wel een zwarte binnenkuip? Met hoofdzakelijk zitplaatsen of toch ook ruimte om te liggen? Wat uw ideale 4 persoons bubbelbad ook mag zijn, met meer dan 30 bubbelbaden (4 persoons) vindt u bij Fonteyn Spa’s ongetwijfeld wat u zoekt. In ons grote assortiment vindt u bubbelbaden van bekende en onbekende merken. Denk aan populaire merken als Jacuzzi® en Villeroy & Boch, maar ook budget merken als Bestway. Daarnaast hebben wij u alles te bieden als het gaat om formaat en functionaliteit.

Bubbelbaden: 4 persoons modellen en meer

We laten u graag kennismaken met een aantal van onze populaire 4 persoons bubbelbaden. De Spa Happy, het nieuwste bubbelbad in de Fonteyn Spas Signature Collection, combineert 1 comfortabele ligplaats en 3 zitplaatsen met de intensieve massage van de Aqua Rolling. Een fijne extra: dit bubbelbad (4 persoons) heeft een uitgebreid led-licht pakket, waardoor het bubbelbad er ook 's avonds buiten sfeervol uitziet. Samen met het geluidssysteem zorgt dit voor een magische sfeer zorgt.

Wilt u juist een bubbelbad zonder al te veel poespas. Een bad die opgaat in de omgeving? Dan is de spa Natural een goede keuze. Sterk door eenvoud is wat de dit 4 persoons bubbelbad typeert. Ondanks dat het bubbelbad eenvoudig oogt, is hij tot waanzinnige wellness in staat.

Wilt u een échte Jacuzzi® die niet alleen uitblinkt in prestatie, maar ook in design? Dan vindt u in de Jacuzzi® Unique alles wat u zoekt. In dit 4 persoons bubbelbad kunt u lekker languit op de lounge, of rechtop in één van de twee zetels genieten van fijne hydrotherapie die u van top tot teen ontspant. Iedere zitplaats heeft weer een andere samenstelling van jets, waardoor u eindeloos kunt variëren met massages. De Unique is tot slot mooi afgewerkt met een mooie strakke, zwarte omkasting.

4 persoons bubbelbaden uitproberen

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan bubbelbaden? Dan helpen wij u graag verder. U kunt onze deskundige adviseurs zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag, bereiken voor al uw vragen. Zij geven u een persoonlijk advies op maat en vertellen u graag meer over zaken als de bediening en het onderhoud van de bubbelbaden. Ook kunt u onze bubbelbaden (4 persoons en meer) bekijken uitgebreid uitproberen. Zo weet u precies wat u van onze bubbelbaden kunt verwachten.

Service van Fonteyn Spa's

Iedere dag weer kunnen ontspannen in uw eigen bubbelbad? Alleen of met uw partner, gezin, vrienden of familie? Dan zijn de bubbelbaden (4 persoons en meer) van Fonteyn Spa’s echt iets voor u. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze Spa Experience in Uddel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0577 - 456 040 of ons mailen naar info@fonteynspas.com. Wij staan u graag te woord.

NAAR ONZE 4 PERSOONS BUBBELBADEN