Bruine jacuzzi

Bruine jacuzzi’s

Heeft u een warme, sfeervolle tuin met veel hout en bruin/beige-tinten, en bent u op zoek naar een jacuzzi die perfect in dit plaatje past? Of heeft u een stijlvol houten terras en zoekt u een jacuzzi die hierin opgaat? Wat de reden ook mag zijn, Fonteyn Spa’s heeft diverse moderne, bruine jacuzzi’s die zeer fraai in uw achtertuin staan. Doordat de omkasting bruin is en het materiaal als hout oogt, doet de jacuzzi minder strak en statisch ogen. De jacuzzi’s hebben een natuurlijke look-and-feel, maar beschikken uiteraard wel over alle moderne technologische snufjes die uw spa-experience optimaal maken. U bestelt onze bruine jacuzzi’s veilig en eenvoudig in onze webwinkel. Wilt u ze liever eerst uitproberen? Kom dan gerust langs in onze sfeervolle showroom in Uddel: de grootste spa-showroom van Europa!

Bruine jacuzzi’s met alles erop en eraan

Met meer dan 100 spabaden, vindt u bij ons het meest complete aanbod. Hieronder vallen ook diverse bruine jacuzzi’s van bekende merken zoals Jacuzzi®, Sunbelt, Villeroy & Boch, Passion, Clearwater en Bestway. U bent bij ons op de juiste plek als u oog heeft voor de esthetische component van een jacuzzi, maar ook als u waarde hecht aan de functionaliteit. Zij hebben wij u alles te bieden op het gebied van grootte, massagetherapie, led-lampen, aromatherapie, ingebouwde audiosystemen, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening. U haalt bij ons gegarandeerd alles uit uw jacuzzi.

Enorm aanbod bruine jacuzzi’s

Welke soort bruine jacuzzi bij u past, is vaak een kwestie van smaak en budget. U heeft bij Fonteyn Spa’s in ieder geval een ruime keuze. Zo hebben wij bruine jacuzzi’s die eruit zien als een authentieke hottub, maar wel tot waanzinnige wellness in staat zijn; bijvoorbeeld onze Spa Natural. Zoals de naam al doet vermoeden is deze bruine jacuzzi sterk door eenvoud. Zoekt u een luxe jacuzzi met een omkasting met houten look-and-feel, dan hebben wij diverse spabaden van Villeroy & Boch beschikbaar. De VilleRoy & Boch Spa A5L, A6L en A7L en A8L bijvoorbeeld, zijn jacuzzi’s met een smaakvol design van zowel de kuip als omkasting. Daarnaast staan deze bruine jacuzzi’s bekend om hun hoge comfort en heerlijke massages. Ook hebben wij diverse bruine jacuzzi’s van het merk Sunbelt. De Wave-collectie, met onder meer de Spa Tornado Wave, Spa Typhoon Wave, Spa Ultra Wave en Spa Hurrican Wave, is een fantastische toevoeging voor iedere tuininrichting. Deze luxe jacuzzi’s hebben zijn door hun robuuste design en diep bruinrode omkasting een lust voor het oog. Daarnaast bieden ze sensationele wellness. Daarnaast kunt u bij Fonteyn ook terecht voor bruine jacuzzi’s van geraffineerde materialen en fluwelen uitlijning van het merk Jacuzzi®. En ook bieden wij moderne jacuzzi’s met houten omkasting van het merk Clearwater, zoals de Clearwater Spa Cabo, Clearwater Spa Monaco, Clearwater Spa Rio en Clearwater Spa Ultra Sinclair.


Wilt u wel een bruine jacuzzi met houtlook, maar heeft u een minder toereikend budget? Dan bieden wij ook diverse bruine opblaasbare jacuzzi’s van het merk Bestway. Een voorbeeld hiervan is de Bestway Lay-Z Spa Helsinki: een opblaasbare spa met 87 airjets die garant staat voor luxe, comfort en rust in één. En door de buitenkant met houten look, gaat dit opblaasbare bubbelbad perfect op in de omgeving.

Hulp nodig?

Omdat wij veel bruine jacuzzi’s in ons assortiment zijn, kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Gelukkig hebben wij tal van spa-experts die u bij uw keuze kunnen bijstaan. Zij kennen onze baden van binnen en van buiten. Neem daarom gerust contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar een (bruine) jacuzzi die past bij uw wensen en budget.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een bruine jacuzzi kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Wij hebben een groot aanbod aan jacuzzi’s met bruine, houten of houtlook omkasting, uiteraard voorzien van allerlei extra’s die uw spa-ervaring nog ontspannender en plezieriger maken. U kunt zelfs opblaas spa’s in houtlook bij ons kopen. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE BRUINE JACUZZI'S