Bestway jacuzzi

Jacuzzi van Bestway

Bent u op zoek naar een jacuzzi van het merk Bestway? Dan zit u bij Fonteyn Spa’s goed. In ons ruime aanbod van de fijnste opblaasbare bubbelbaden kunt u terecht voor de Bestway jacuzzi’s. Deze spabaden zijn van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een ultiem welness gevoel. Een opblaasbare jacuzzi van Bestway zorgt ervoor dat een wellness in uw achtertuin een stuk voordeliger wordt. Wilt u een Bestway jacuzzi aanschaffen? Bekijk dan ons ruime aanbod online of kom langs in onze showroom om de Bestway jacuzzi’s in het echt te bekijken.

Het gemak van de Bestway jacuzzi

Sinds de opkomst van de Bestway opblaasbare jacuzzi is het aanschaffen van een spabad in eigen tuin een stuk toegankelijker. Opblaasbare jacuzzi’s zijn een stuk goedkoper dan een vaste jacuzzi. Dit maakt dat nu iedereen een jacuzzi in eigen achtertuin kan hebben. Het zorgt voor vrijwel hetzelfde wellness gevoel voor een fractie van de prijs. Een Bestway jacuzzi biedt veel voordelen, omdat hij makkelijk is op te zetten en af te breken. Zo kunt u de Bestway jacuzzi opbergen als u er een tijdje van afziet om er gebruik van te maken, maar kunt u de jacuzzi ook (wanneer er geen water in zit) makkelijk verplaatsen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste Bestway jacuzzi. Neem daarom gerust contact met ons op.

Waarom een jacuzzi van Bestway?

Een Bestway jacuzzi is de beste keuze als u een spabad wilt aanschaffen, maar in uw tuin minder ruimte heeft. Doordat de Bestway jacuzzi makkelijk is op te zetten en af te breken, kunt u hem opbergen wanneer u er een tijdje geen gebruik van maakt. Dit zorgt ervoor dat u nooit een stuk van uw tuin mist.

Een jacuzzi van Bestway is ook de juiste keuze als u op zoek bent naar een bad met een voordelige prijs. Deze jacuzzi’s zijn namelijk een stuk voordeliger dan de vaste varianten. De vaste varianten van bijvoorbeeld het merk Jacuzzi®, staan prachtig en geven een luxe uitstraling, maar in een Bestway jacuzzi ervaart u bijna hetzelfde ultieme wellness gevoel.

Waar dient u op te letten bij het kopen van een Bestway jacuzzi?

Een Bestway jacuzzi kunt u plaatsen op uw terras, in uw tuin of binnen. Het is goed om van tevoren te bepalen waar u de Bestway jacuzzi wilt neerzetten. Houd er hierbij rekening mee dat de jacuzzi’s van Bestway ook ruimte om de jacuzzi heen nodig hebben. Wilt u alleen genieten van een Bestway jacuzzi of geniet u liever met vrienden? Onze Bestway jacuzzi’s zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons jacuzzi, maar vindt u bij ons ook Bestway jacuzzi’s voor grote groepen, zoals de 6-persoons jacuzzi of 8-persoons jacuzzi.

Bij ons vindt u een Bestway jacuzzi die perfect bij uw tuin past. In het aanbod vindt u verschillende designs, kleuren en afmetingen. Hierdoor vindt u altijd de meest geschikte Bestway jacuzzi bij Fonteyn Spa’s.

Bestway jacuzzi uittesten? Dat kan!

U vindt een goede weergave van al onze Bestway jacuzzi’s op onze website. Maar u kunt er ook voor kiezen om bezoek te brengen aan onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel. Fonteyn Spa’s biedt u hier de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Spa Experience. Hier kunt u in alle privacy uw Bestway jacuzzi in het echt uittesten. De omgeving van uw tuin kan worden nagebootst door de aroma’s en lichtshow in de Spa Experience. Bent u er klaar voor de Spa Experience van de Bestway Jacuzzi uit te testen? Kom dan langs!

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Bestway jacuzzi kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze winkel in Uddel, waar onze specialisten voor u klaar staan. Hier staan al onze Bestway jacuzzi’s opgesteld en helpen onze adviseurs u graag met al uw vragen. 

Wilt u een Bestway jacuzzi vanuit huis kopen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen voor advies. Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Indien u online bestelt, verzenden wij de Bestway jacuzzi zo snel mogelijk naar u toe, waardoor u deze binnen enkele werkdagen in huis heeft.

NAAR ONZE BESTWAY JACUZZI'S