Aquavia Spa

Waarom een Aquavia spa kopen?

Bent u op zoek naar een Aquavia spa? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s! We bieden verschillende modellen van Aquavia spa’s aan; ideaal om na een lange dag in uit te rusten! Aquavia spa’s zijn heerlijk voor vermoeide spieren, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Aquavia staat er immers om bekend echte luxe spa’s te verkopen. Interesse in de high-end spa’s van Aquavia? Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Als u een lange werkdag had, of net had geknald in de gym, dan is het heerlijk om even volledig tot rust te komen in een spa. Het warme water en de massagestanden van de spa zorgen ervoor dat uw spieren relaxen. Als u houdt van luxe, dan is een Aquavia spa echt iets voor u. Het merk Aquavia verkoopt immers al jaren high-end spa’s met de allerbeste prestaties. De Aquavia spa’s hebben ook een strakke, eigen look. Wedden dat een Aquavia spa zal schitteren in uw tuin of op uw balkon?

Onze Aquavia spa's

We bieden verschillende mooie spa’s van Aquavia aan bij Fonteyn Spa’s. Zo kunt u kiezen voor de Spa Cube, een spa die werd ontworpen met oog voor detail. Zo heeft de spa een ijsemmer om uw drankjes in te koelen en twee lange hoofdsteunen voor een maximaal comfort. Ook de look van de Aquavia spa is spectaculair met de strakke lijnen en lichtjes in het design. Deze Aquavia spa zorgt ervoor dat uw spieren ontspannen en verlicht de klachten veroorzaakt door dagelijkse spanningen, een slechte houding of overbelasting door de massagejets. 

U kunt ook kiezen voor de Spa Quantum, een luxe spa voor vier personen. U kunt zich vrij bewegen in deze spa om zo de ideale plek te vinden voor een intensieve hydromassage. Net zoals de Spa Cube, heeft de Spa Quantum ingebouwde waterstralen die een heerlijke massage geven, waardoor uw spieren heerlijk ontspannen en uw doorbloeding verbeteren. De hydromassage heeft zelfs een lipo-actieve en modellerende werking van het lichaam! Deze Aquavia spa is ideaal als u houdt van ruimte en luxe. 

U kunt al onze Aquavia spa’s bekijken tijdens een bezoek aan onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel - dit is de grootste van heel Europa! Onze adviseurs staan u daar graag te woord. U heeft ook de mogelijkheid om een spa te testen in onze Spa Experience.

Service van Fonteyn Spa's

Als u uw spa online bestelt, kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Zo kunt u snel genieten in Aquavia spa. Mocht de levering onverhoopt toch langer duren, dan nemen onze adviseurs contact met u op. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over één van onze spa’s? Dan kunt u ons bellen op 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag.

NAAR ONZE AQUAVIA SPA'S