Genieten in een 4-persoons Jacuzzi ® van Fonteyn

4-persoons Jacuzzi ®

Bent u op zoek naar een jacuzzi waar u met vier personen in kunt zitten? Dan heeft u de juiste pagina gevonden. Bij Fonteyn Spa’s verkopen we een breed aanbod aan 4-persoons jacuzzi’s waarin u heerlijk kunt ontspannen. Zo kunt u met het hele gezin genieten van het warme water of met vrienden ‘s avonds borrelen in de jacuzzi voor 4 personen. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Een Jacuzzi 4-persoons kopen

Misschien wilt u een jacuzzi kopen om ‘s avonds na een werkdag in te relaxen. Of misschien vindt u het wel fijn om gezellig bij te kletsen in het warme water, terwijl de jets uw spieren masseren. Wat uw reden ook is om een 4-persoons jacuzzi aan te schaffen; u vindt een passende jacuzzi bij Fonteyn Spa’s.

Voor uw lichaam is het trouwens altijd een goed idee om geregeld van een jacuzzi-sessie te genieten. Het warme water ontspant uw lichaam en de sterke jets geven uw spieren een deugddoende massage. Onze 4-persoons jacuzzi’s beschikken over allerlei interessante functies en settings; zo kunt u geregeld van functie wisselen en voelt uw jacuzzi-sessie altijd net wat anders. En na uw heerlijk relaxte tijd in de jacuzzi slaapt u vast ook beter; uit onderzoek is gebleken dat mensen die geregeld ontspannen in een jacuzzi beter en dieper slapen.

4-persoons jacuzzi's van Fonteyn Spa's

Bij Fonteyn Spa’s vindt u een uitgebreid aanbod jacuzzi’s voor verschillende groepsgroottes. Van 2-persoons jacuzzi’s tot 6-persoons jacuzzi’s, bij ons vindt u altijd de kwalitatieve jacuzzi die u zoekt. 

Als u een 4-persoons jacuzzi wilt kopen, dan is de Jacuzzi® Unique Teak een aanrader. Deze jacuzzi van het merk Jacuzzi® ziet er prachtig uit en belooft ook uren relaxen door de ingebouwde hydrotherapie waarmee uw lichaam helemaal tot rust komt. Deze Jacuzzi® heeft drie zitplaatsen en één lounge en elke zitplaats heeft een andere samenstelling van jets. Zo beleeft u op elke plek andere, unieke massages - daarom heet de Jacuzzi® ook ‘Unique’! 

U kunt ook kiezen voor de Spa Cube van Aquavia, een high-end spa waarmee u uw rugspieren intensief kunt behandelen, wat goed is voor uw bloedsomloop en uw klachten verlicht. Uw kuiten worden dan weer verwend door de massage met waterstralen. Deze luxe 4-persoons jacuzzi beschikt ook over twee lange hoofdsteunen en een ijsemmer waarin u uw drankje koel houdt. 

Ook de Spa Happy is een mogelijkheid. Deze jacuzzi voor 4 personen beschikt over één ligplaats en drie zitplaatsen zodat u relaxed kunt genieten van de Aquarolling Massage. Deze spa is uitgerust met LED, verlichting, wat voor een gezellige sfeer zorgt mocht u ‘s avonds tot rust willen komen in uw jacuzzi.

Uiteraard zijn dit slechts enkele van onze modellen. Bekijk al onze 4-persoons jacuzzi’s op onze website of breng een bezoek aan onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel - dit is de grootste van heel Europa! Onze adviseurs staan u daar graag te woord en kunnen u alle functionaliteiten van onze jacuzzi’s tonen. U heeft ook de mogelijkheid om een jacuzzi te testen in onze Spa Experience.

Service van Fonteyn Spa's

Als u uw jacuzzi online bestelt, kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Zo kunt u snel genieten in uw 4-persoons jacuzzi met vrienden of familie. Mocht de levering onverhoopt toch langer duren, dan nemen onze adviseurs contact met u op. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over één van onze jacuzzi’s? Dan kunt u ons bellen op 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag.

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst