Genieten in een 3-persoons Jacuzzi ® van Fonteyn

3-persoons jacuzzi

Na een lange dag verdient u het om even helemaal te relaxen. Dat kan in uw 3-persoons jacuzzi! We verkopen verschillende jacuzzi’s voor twee of drie personen; die zo gebouwd zijn dat u kunt zitten, maar ook languit in het warme water kunt liggen en genieten van de krachtige massagestralen. Als u op zoek bent naar een jacuzzi voor 3 personen, bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres.

Jacuzzi 3-persoons kopen

Als u weet dat u steeds slechts met drie personen in de jacuzzi gaat, kunt u kiezen voor jacuzzi’s met meerdere ligplaatsen. Zo kunt u heerlijk genieten van alle jets! Onze 3-persoons jacuzzi’s zijn vaak ook iets kleiner van formaat. In ons assortiment vindt u verschillende jacuzzi’s voor 3 personen, allemaal met geweldige functies, zoals bijvoorbeeld een Soft Air Massage System. Onze jacuzzi’s zijn immers uitgerust met tal van functies die uw jacuzzi-sessie altijd nét wat anders maken. Enkele van onze 3-persoons jacuzzi’s hebben zelfs andere jets per zit- of ligplaats. Zo geniet u keer op keer van een verkwikkende jacuzzi-sessie. Wist u trouwens dat uit onderzoek is gebleken dat personen die geregeld relaxen in een jacuzzi beter slapen? U kunt dus eerst uw spieren relaxen in het warme water en nadien van een heerlijke nachtrust genieten.

3-persoons jacuzzi's van Fonteyn Spa's

Fonteyn Spa’s biedt een uitgebreid assortiment jacuzzi’s aan, voor verschillende groepsgroottes. Of u nu een jacuzzi voor 6 personen zoekt, of een jacuzzi voor 3 personen, wij kunnen u helpen! Wij verkopen zowel jacuzzi’s van het merk Jacuzzi® als driepersoons spabaden van onder meer Villeroy & Boch en Passion. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Jacuzzi ® Unique Zwart, een jacuzzi met 3 zitplaatsen en één lounger. Zo kan er zelfs een vierde persoon relaxen in de jacuzzi. De hydrotherapie van deze Jacuzzi® laat u vast helemaal relaxen. 

Een ander model waar u ook voor kunt kiezen, is de Spa Soulmate. Deze 3-persoons jacuzzi heeft 2 comfortabele ligplaatsen en een Aqua Rolling zitplaats. De Spa Soulmate is onder meer uitgerust met verschillende massage therapieën, LED-verlichting en een geluidssysteem. Zo kunt u uren loungen in uw jacuzzi … misschien zelfs met een drankje erbij? 

U kunt ook relaxen in de Villeroy & Boch spa R5L; een compacte spa met drie kuipzetels en een riant ligbed. Dit is een ideale jacuzzi voor 3 personen als u iets minder plaats heeft, maar wel een jacuzzi met een scala aan functionaliteiten wilt. De jacuzzi heeft immers 2 verwisselbare jetpacks™ die in verschillende rugleuningen kunnen worden gedrukt.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u graag onze 3-persoons jacuzzi’s bekijken voor u uw keuze maakt? Dat begrijpen we. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom in Uddel. De 35.000 m2 grote showroom is de grootste in Europa! Onze adviseurs tonen u graag al onze jacuzzi’s voor 3 personen en kunnen al uw vragen beantwoorden. 

Als u er toch voor kiest om uw jacuzzi online te bestellen, dan kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Zo kunt u snel genieten van een heerlijke jacuzzi-sessie! Mocht de levering onverhoopt langer duren, dan nemen onze adviseurs uiteraard contact met u op. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bellen op 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag de ideale 3-persoons jacuzzi vinden!

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst