Jacuzzi 3 personen

3-persoons jacuzzi

Na een lange dag verdient u het om even helemaal te relaxen. Dat kan in uw 3-persoons jacuzzi! We verkopen verschillende jacuzzi’s voor twee of drie personen; die zo gebouwd zijn dat u kunt zitten, maar ook languit in het warme water kunt liggen en genieten van de krachtige massagestralen. Als dit u als muziek in de oren klintk, dan bent u op zoek naar een jacuzzi voor 3 personen! Hiervoor bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres.

Jacuzzi 3 personen kopen

Als u weet dat u steeds slechts met drie personen in de jacuzzi gaat, kunt u kiezen voor jacuzzi’s met meerdere ligplaatsen. Zo kunt u heerlijk genieten van alle jets! Onze jacuzzi’s voor 3 personen zijn vaak ook iets kleiner van formaat. Zodat deze ook ideaal zijn voor een kleinere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende jacuzzi’s voor 3 personen, allemaal met geweldige functies, zoals bijvoorbeeld een Soft Air Massage System. 

Onze jacuzzi’s zijn immers uitgerust met tal van functies die uw jacuzzi-sessie altijd nét wat anders maken. Enkele van onze 3-persoons jacuzzi’s hebben zelfs andere jets per zit- of ligplaats. Zo geniet u keer op keer van een verkwikkende jacuzzi-sessie. Wist u trouwens dat uit onderzoek is gebleken dat personen die geregeld relaxen in een jacuzzi beter slapen? U kunt dus eerst uw spieren relaxen in het warme water en nadien van een heerlijke nachtrust genieten.

Jacuzzi 3 personen van Fonteyn Spa's

Fonteyn Spa’s biedt een uitgebreid assortiment jacuzzi’s aan, voor verschillende groepsgroottes. Of u nu een jacuzzi voor 6 personen zoekt, of een jacuzzi voor 3 personen, wij hebben de perfecte spa voor u! Wij verkopen zowel jacuzzi’s van het merk Jacuzzi® als 3-persoons spabaden van onder meer Villeroy & Boch en Passion. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Jacuzzi ® Unique Zwart, een jacuzzi met 3 zitplaatsen en één lounger. Zo kan er zelfs een vierde persoon relaxen in de jacuzzi. De hydrotherapie van deze Jacuzzi® laat u vast helemaal relaxen. 

Een ander model waar u ook voor kunt kiezen, is de Spa Soulmate. Deze 3-persoons jacuzzi heeft 2 comfortabele ligplaatsen en een Aqua Rolling zitplaats. De Spa Soulmate is onder meer uitgerust met verschillende massage therapieën, LED-verlichting en een geluidssysteem. Zo kunt u uren loungen in uw jacuzzi … misschien zelfs met een drankje erbij? 

U kunt ook relaxen in de Villeroy & Boch spa R5L; een compacte spa met drie kuipzetels en een riant ligbed. Dit is een ideale jacuzzi voor 3 personen als u iets minder plaats heeft, maar wel een jacuzzi met een scala aan functionaliteiten wilt. De jacuzzi heeft immers 2 verwisselbare jetpacks™ die in verschillende rugleuningen kunnen worden gedrukt.

Jacuzzi 3 personen in het echt bekijken

Wilt u graag onze 3-persoons jacuzzi’s bekijken voor u uw keuze maakt? Dat begrijpen we. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom in Uddel. De 35.000 m2 grote showroom is de grootste in Europa! Onze adviseurs tonen u graag al onze jacuzzi’s voor 3 personen en kunnen al uw vragen beantwoorden. Daarnaast bieden wij u de mogelijk om de jacuzzi 3 personen te testen in onze Spa Experience. In de Spa Experience kunt u instappen in de door u gekozen jacuzzi voor 3 personen. Het enige wat u hoeft de doen is uw zwemkleding meenemen. Welke jacuzzi 3 personen kiest u?

Service van Fonteyn Spa's

Als u er toch voor kiest om uw jacuzzi online te bestellen, dan kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Zo kunt al binnen enkele dagen genieten van een heerlijke wellness sessie in uw jacuzzi 3 personen! Mocht de levering van de jacuzzi 3 personen onverhoopt langer duren, dan nemen onze adviseurs uiteraard contact met u op. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0577 - 456 040 of mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag de ideale 3-persoons jacuzzi vinden!

NAAR ONZE SPABADEN