2-persoons whirlpool bad

2-persoons whirlpool bad

Met een whirlpool bad haalt u de luxe van een spa gewoon bij u in huis. Zie het als een jacuzzi, maar dan langwerpiger. Een echt ligbad, alleen dan met de massagejets van een jacuzzi. Zodra er een whirlpool komt, wilt u natuurlijk niet alleen genieten. Bekijk daarom eens snel de 2-persoons whirlpool baden van Fonteyn Spa’s.

Relaxen in een 2-persoons whirlpool

Na een lange werkdag of zware work-out kunt u vaak wel wat ontspanning gebruiken. Bij Fonteyn Spa’s vindt u deze ontspanning in de vorm van honderden soorten spa’s. Al deze spa’s zijn er in de meest uiteenlopende soorten, maten en samenstellingen. Neem bijvoorbeeld een traditionele jacuzzi, of een opblaasbare jacuzzi. Deze luxe spa’s zet u echter in vrijwel alle gevallen buiten in de tuin of bijvoorbeeld op een dakterras. Zoekt u dezelfde luxe, maar dan voor binnenshuis? Dan is een whirlpool bad de perfecte oplossing.

Whirlpool: perfecte spa voor binnen

Met een whirlpool bad kunt u languit in een stijlvol bad liggen, waarna alle massagejets het werk doen. Een bubbelbad, maar dan net een beetje meer! Ook whirlpool baden zijn in tal van soorten en maten leverbaar, dus kijk zeker even rond. Waar er 1-persoons whirlpool baden zijn, vindt u het misschien wel leuker om samen met uw partner of beste vriend te genieten van al deze luxe. Een 2-persoons whirlpool bad is dan de ideale oplossing! Daarmee kunt u naast elkaar, of tegenover elkaar van dezelfde luxe genieten.

Service van Fonteyn Spa's bij 2-persoons whirlpool baden

Bent u op zoek naar een 2-persoons whirlpool bad? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Als u vanuit huis een 2-persoons whirlpool wilt bestellen, dan kunnen wij u per mail (info@fonteynspas.com) of per telefoon (0577 - 456 040) adviseren. Indien u online bestelt, verzenden wij uw 2-persoons whirlpool bad zo snel mogelijk. Hierdoor geniet u al binnen enkele dagen van uw luxe nieuwe aankoop! Komt u liever in contact met ons door een fysiek bezoekje aan onze showroom? Dan kan dat natuurlijk ook! Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze 2-persoons whirlpool baden opgesteld in de grootste spa showroom ter wereld. Tijdens uw bezoek gaan we samen op zoek naar de perfecte match van uw wensen!

NAAR ONZE ZWARTE JACUZZI'S