Genieten in een 2-persoons Jacuzzi ® van Fonteyn

2-persoons Jacuzzi ® spabaden bij 's werelds grootste spashowroom

Iedereen weet dat een uurtje in een jacuzzi u helemaal kan laten ontspannen. Het warme water is heerlijk en de jets zijn ideaal om uw spieren te relaxen. Velen denken bij het woord ‘jacuzzi’ aan een grotere hottub voor meerdere personen. Er zijn echter ook veel spabaden specifiek voor twee personen. Ideaal als u op zoek bent naar een iets kleinere jacuzzi, of uw jacuzzi enkel gebruikt voor u en uw partner. Bij Fonteyn Spa’s verkopen we daarom diverse 2-persoons jacuzzi’s. 

Waarom een 2-persoons jacuzzi?

Als u weet dat u steeds met maximaal twee personen in de jacuzzi gaat, dan is een 2-persoons jacuzzi ideaal. Deze jacuzzi’s zijn vaak langwerpig van formaat, zodat u heerlijk languit kunt liggen en genieten van uw massage. Deze jacuzzi’s zijn vaak ook iets kleiner, wat ideaal is als u de jacuzzi bijvoorbeeld op het terras wilt plaatsen. Enkele van onze modellen zijn ook zo opgebouwd dat u met uw partner naast elkaar of net tegenover elkaar kunt liggen. Neem een lekker drankje mee naar de jacuzzi en geniet van een romantisch moment.

In een 2-persoons jacuzzi (voor buiten) komt u heerlijk tot rust. Het warme water brengt uw lichaam tot rust en zorgt ervoor dat de stress uit uw lichaam verdwijnt. Onze 2-persoons jacuzzi’s hebben allerlei jets en standen, zodat u vaak kunt afwisselen. Heerlijk! En wist u dat u ook na uw sessie in onze jacuzzi voor twee personen nog voordelen ondervindt? Uit onderzoek is gebleken dat even genieten in een jacuzzi ervoor kan zorgen dat u dieper en beter slaapt.

2-persoons jacuzzi's van Fonteyn Spa's

In het assortiment van Fonteyn Spa’s vindt u meerdere jacuzzi’s die ideaal zijn voor twee personen. We verkopen zowel jacuzzi’s van het merk Jacuzzi® als tweepersoons spabaden van merken zoals Passion, Sunbelt en Villeroy & Boch. Zo kunt u kiezen voor Jacuzzi ® Unique Teak, een bad met twee zetels waarin u heerlijk van hydrotherapie kunt genieten. Beide zitplaatsen hebben in de rugleuning een andere samenstelling van jets, waardoor u kunt afwisselen! Een andere geliefde jacuzzi voor twee personen is de Spa Soulmate. Deze 2-persoons jacuzzi heeft twee comfortabele ligplaatsen en maar liefst 52 massage jets. Bovendien is er ook een zitplaats, dus u kunt ook van plaats wisselen of indien u dat wilt, een derde persoon uitnodigen in uw jacuzzi. Deze 2-persoons jacuzzi is bovendien voorzien van led-verlichting, wat voor veel sfeer zorgt ‘s avonds in uw tuin. 

Een uiterst romantische 2-persoons jacuzzi in ons assortiment, is de Spa Heart, een 2-persoons jacuzzi voor buiten. Deze hartvormige jacuzzi heeft twee zitplaatsen. U heeft comfortabel veel ruimte, maar zit ook gezellig dicht bij uw partner - ideaal voor een romantisch moment.

Service van Fonteyn Spa's

Lijkt het u heerlijk om helemaal tot rust te komen in een 2-persoons jacuzzi? Dan vindt u bij Fonteyn Spa’s het model dat u zoekt. Wij kunnen u online adviseren, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Uddel. Daar kunt u al onze jacuzzi’s voor 2 personen bekijken en uw vragen stellen aan onze adviseurs. Als u uw jacuzzi online bestelt, dan kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Mocht het onverhoopt langer duren, zult u hierover geïnformeerd worden door onze adviseurs. Voor u het weet kunt u dus genieten van een gezellig avondje in uw 2-persoons jacuzzi.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of stuur een mail naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag. 

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst