2 persoons jacuzzi

2-persoons Jacuzzi ® spabaden bij 's werelds grootste spashowroom

Uw eigen jacuzzi is een echte luxe! Een uurtje erin na een lange werkdag en u bent weer helemaal ontspannen. Het warme water is heerlijk en de jets zijn ideaal om uw spieren te relaxen. Velen denken bij het woord ‘jacuzzi’ aan een grotere hottub voor meerdere personen. Er zijn echter ook veel spabaden specifiek voor twee personen. Ideaal als u op zoek bent naar een iets kleinere jacuzzi, of als u de jacuzzi enkel gebruikt voor u en uw partner. Bij Fonteyn Spa’s verkopen we daarom diverse 2-persoons jacuzzi’s. Lees hieronder meer over onze 2-persoons jacuzzi’s of bezoek onze showroom om de baden zelf te testen!

Waarom een 2-persoons jacuzzi?

Als u weet dat u steeds met een of twee personen in de jacuzzi gaat, dan is een 2-persoons jacuzzi - ook wel 2-persoons spa of 2-persoons whirlpool genoemd - een uitstekende keuze. 2-persoons jacuzzi’s zijn vaak langwerpig van formaat, zodat u heerlijk languit kunt liggen en genieten van uw massage. 2-persoons jacuzzi’s zijn vaak ook iets kleiner, wat deze baden ideaal maakt voor kleine tuinen of het terras. Enkele van onze modellen zijn ook zo opgebouwd dat u met uw partner naast elkaar of net tegenover elkaar kunt liggen. Neem een lekker drankje mee naar de jacuzzi en geniet van een romantisch moment!

2-persoons baden voor optimale ontspanning

In een 2-persoons jacuzzi (voor buiten) komt u heerlijk bij. Het warme water brengt uw lichaam tot rust en zorgt ervoor dat de stress uit uw lichaam verdwijnt. Uiteraard werkt het warme water in combinatie met de massage ook ontspannend voor de spieren. Onze 2-persoons jacuzzi’s hebben allerlei jets en standen, zodat u vaak kunt afwisselen. Heerlijk! En wist u dat u ook na uw sessie in onze jacuzzi voor twee personen nog voordelen ondervindt? Uit onderzoek is gebleken dat even genieten in een jacuzzi ervoor kan zorgen dat u dieper en beter slaapt.

2-persoons jacuzzi's van Fonteyn Spa's

In het assortiment van Fonteyn Spa’s vindt u meerdere jacuzzi’s die ideaal zijn voor twee personen. We verkopen zowel jacuzzi’s van het merk Jacuzzi® als tweepersoons spabaden van merken, zoals Passion, Sunbelt en Villeroy & Boch. Zo kunt u kiezen voor Jacuzzi® Unique Teak, een bad met twee zetels waarin u van zalige hydrotherapie kunt genieten. De beide zitplaatsen in deze 2-persoons Jacuzzi® hebben in de rugleuning een andere samenstelling van jets, waardoor u kunt afwisselen! Een andere geliefde jacuzzi voor twee personen is de Spa Soulmate. Deze 2-persoons jacuzzi heeft twee comfortabele ligplaatsen en maar liefst 52 massage jets. Bovendien is er ook een zitplaats, dus u kunt ook van plaats wisselen of, indien u dat wilt, een derde persoon uitnodigen in uw jacuzzi. Deze 2-persoons jacuzzi is bovendien voorzien van led-verlichting, wat voor veel sfeer zorgt ‘s avonds in uw tuin. 

Een uiterst romantische 2-persoons jacuzzi in ons assortiment is de Spa Heart, een 2-persoons jacuzzi voor buiten. Deze hartvormige jacuzzi heeft twee zitplaatsen. U heeft comfortabel veel ruimte, maar zit ook gezellig dicht bij uw partner - ideaal voor een romantisch moment!

Opblaasbare 2-persoons baden

Naast riante 2-persoons jacuzzi baden, hebben wij ook compacte opblaasbare jacuzzi’s voor diegenen met een minder toereikend budget. Neem bijvoorbeeld de Lay-Z spa Paris, een opblaasbare spa die evenals onze andere jacuzzi’s is voorzien van luxe spa accessoires, zoals led-verlichting en meerdere airjets voor een heerlijke massage. Door het compacte formaat fungeert deze spa prima als 2-persoons bubbelbad voor tuin en terras. Maar u kunt gerust nog iemand uitnodigen om mee te genieten in uw eigen jacuzzi!

Service van Fonteyn Spa's

Lijkt het u heerlijk om helemaal tot rust te komen in uw eigen 2-persoons jacuzzi? Dan vindt u bij Fonteyn Spa’s ongetwijfeld het model dat u zoekt. Wij kunnen u online adviseren, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Uddel. Daar kunt u al onze jacuzzi’s voor 2 personen bekijken en uw vragen stellen aan onze adviseurs. Als u uw 2-persoons jacuzzi online bestelt, dan kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Mocht het onverhoopt langer duren, zult u hierover geïnformeerd worden door onze adviseurs. Voor u het weet kunt u dus genieten van een gezellig avondje in uw eigen 2-persoons jacuzzi.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of stuur een mail naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag.

NAAR ONZE JACUZZI'S