Genieten in een 2-persoons bubbelbad van Fonteyn

2-persoons bubbelbaden bij 's werelds grootste spashowroom

Is een eigen bubbelbad altijd al een droom voor u geweest? Heerlijk alleen of met z’n tweetjes genieten na een lange werkdag of inspannende workout. Maak van uw droom werkelijk met een 2-persoons bubbelbad Fonteyn Spa’s. Wij bieden u een uitzonderlijk groot assortiment aan bubbelbaden met o.a. ergonomische zitplaatsen, aromatherapie, verschillende hydrotherapie jets, wifi-bediening, ingebouwde muziekinstallatie en meer. Onze 2-persoons bubbelbaden brengen ontpanning en genot tot een nog hoger niveau. Bekijk onze 2-persoons bubbelbaden online of kom langs in ‘s werelds grootste spa-showroom om de baden zelf te testen!

Waarom een 2-persoons bubbelbad?

Als u niet heel veel ruimte heeft, maar toch wilt genieten van de luxe van uw eigen bubbelbad, dan is een 2-persoons bubbelbad een goede keuze. In onze spa’s geniet u alleen of samen met uw partner van het wellness-gevoel, gewoon in uw eigen achtertuin. Enkele van onze modellen, zoals de Spa Bliss, is zó opgebouwd dat u tegenover uw partner kunt zitten. Wij hebben ook modellen waar u comfortabel naast elkaar ligt. 

Een bubbelbad is niet alleen een investering in quality- en me-time, het is bewezen effectief voor lichaam en geest. Een bubbelbad bevordert de bloedsomloop, het lymfesysteem en de nachtrust en ontspant de geest. Een bubbelbad is dus een investering in genot én welbevinden!

Meest complete 2-persoons bubbelbaden 

Fonteyn Spa’s biedt u het meest complete aanbod aan (2-persoons) bubbelbaden. Wij bieden u alles op het gebied van led-verlichting, grote variatie aan massagejets, wifi-bediening, muziekinstallatie, aromatherapie, watervallen en meer! Wij verkopen ook 2-persoons bubbelbaden van eigen merk Passion, waarbij u geniet van uitzonderlijk schoon en kristalhelder water door een uniek UV schoonmaak- en filtersysteem. En door onze award-winnende Hybrid Heating Technology™ met uitzonderlijke energie efficiëntie zijn onze bubbelbaden een stuk vriendelijker voor de planeet. 

Ons complete aanbod 2-persoons bubbelbaden vindt u online en in onze showroom, de grootste spashowroom van Europa! Hier kunt u onze baden van dichtbij bekijken én testen. Wel zo prettig voordat u een aankoop doet!

Raadpleeg onze adviseurs voor het perfecte 2-persoons bubbelbad

Omdat Fonteyn Spa’s veel verschillende 2-persoons bubbelbaden verkoopt, snappen we dat hulp nodig heeft bij het uitzoeken van een geschikt bad voor u. Daarom staan onze spa-adviseurs zes dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar. Zij kennen de bubbelbaden van binnen en buiten en helpen u graag met vragen over bijvoorbeeld de bediening en het benodigde onderhoud.

Waarom een 2-persoons bubbelbad van Fonteyn Spa's?

De specialisten van Fonteyn Spa’s zijn we vanaf het ontwerp tot aan de laatste tests betrokken bij de productie van onze bubbelbaden, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Koopt u bij ons 2-persoons bubbelbad, dan kunt u altijd uitgaan van de beste service; vandaag en de jaren die daarop volgen.

Service van Fonteyn Spa's

Als u een 2-persoons bubbelbad wilt kopen, dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Met meer dan 15 tweepersoons bubbelbaden voor ieder budget, zit er ongetwijfeld een bij die voldoet aan uw wensen. Wij hebben ook compacte zwemspa’s en opblaasbare bubbelbaden

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of stuur een mail naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag bij al uw vragen.

NAAR ONZE BUBBELBADEN