1 persoons hottub

1 persoons hottub

Steeds meer mensen creëren een plek in of rondom de woning om zich in drukke tijden terug te kunnen trekken. Het belang en de voordelen van ‘me-time’ en rust inbouwen wordt immers steeds breder erkend. Een eigen hottub in de achtertuin is hierbij een populaire keuze. Het straalt warmte en sfeer uit en heeft vele positieve effecten op lichaam en geest. Bent u op zoek naar 1 persoons hottub waar u zelf dag in dag uit van kunt genieten? Bekijk dan de hottubs van Fonteyn Spa’s!

1 persoons hottub kopen

De 1 persoons hottub wint aan populariteit, en wij begrijpen goed waarom! Hoewel het heerlijk is om samen met het gezin, vrienden of familie te ‘bubbelen’, borrelen en/of wijnen in de hottub, wordt deze plek vaak bezocht voor wat ‘me-time’. Hoe fijn is het om in alle rust te kunnen genieten van de 1 persoons hottub, zonder afleiding en conversatie. Dan komt de geest pas echt tot rust! Een 1 persoons hottub is daarom een goede investering in uzelf. Daarnaast zijn deze baden vaak wat kleiner van formaat. Als u een tuin van klein formaat heeft, is dit ideaal. Zo kunt u een 1 persoons hottub bijvoorbeeld prima kwijt op een kleiner terras of onder de overkapping direct aan huis.

Onze collectie hottubs

Bij Fonteyn Spa’s kunt u terecht voor hottubs in diverse formaten. Het kleinste formaat is de Grand Royal van 160 cm. Hoewel deze hottub ook plaats biedt voor meer mensen (3 tot 4), kan deze hottub ook prima als 1 persoons hottub gebruikt worden. Het fijne aan dit bad is dat het gemaakt is van hoogwaardig hout uit Noord-Europa. Dit zogeheten vurenhout is een harde houtsoort die ervoor zorgt dat de hottub het hele jaar door gebruikt kan worden; lekker verfrissend in de zomer en heerlijk warm in de winter. Daarnaast wordt het bad geleverd met een aluminium houtkachel die in het bad staat. U zit bovenop een knisperend houtvuurtje wat de ervaring nog authentieker maakt. 

Twijfelt u nog tussen een 1 persoons hottub en spa? Kijkt u dan zeker bij onze 1-3 persoons spa’s. Hier vindt u ook spa’s met een houten omkasting.

Service van Fonteyn Spa's

Een 1 persoons hottub is goede investering als u belang hecht aan ontspanning van geest en lichaam. Als de hottub in uw achtertuin staat, kunt u op ieder moment van de dag even ontspannen aan de hectiek en drukte, met alle voordelen vandien. Zo heeft een regelmatig bezoek aan dit warme bad voordelen voor onder meer uw huid, bloedsomloop, lymfestelsel, spierherstel en slaapritme. 

Heeft u nog vragen over onze baden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook langskomen in onze spa-showroom in Uddel waar u de baden van dichtbij kunt bekijken en kunt uitproberen. Dit maakt de keuze altijd eenvoudiger. Hopelijk tot ziens!

NAAR ONZE HOTTUBS