36 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Meer dan 300 spa’s opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 1000 spabaden op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en een spa. Een zwemspa is compact en is uitgerust met allerlei jets en een tegenstroominstallatie, waardoor je heerlijk vooruit kunt zwemmen, zonder vooruit te gaan. Vele zwemspa’s zijn bovendien uitgerust met een spa-gedeelte; het beste van twee werelden dus! In het spa-gedeelte kun je net als in een losstaande spa genieten van een warm, heerlijk bubbelbad, en in het zwembad-gedeelte kun je zwemmen in de stroming.

De voordelen van een zwemspa

Juist doordat een zwemspa de best of two worlds met elkaar combineert, biedt een zwemspa veel verschillende voordelen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de vele voordelen een zwemspa ten opzichte van een traditioneel zwembad. 

  • Compacter formaat: ten eerste is een zwemspa voor in de tuin een stuk flexibeler dan een traditioneel zwembad. Een zwemspa is ideaal als je over wat minder ruimte beschikt, maar wel graag een zwembad en een spa wilt.
  • Milieuvriendelijker: Een zwemspa is ook zuiniger dan een zwembad: de zwemspa heeft namelijk veel minder water nodig, waardoor het bad makkelijker en sneller te verwarmen is. Door te kiezen voor een stevige cover, maak je de zwemspa extra zuinig. Ook blijft hiermee het water mooi schoon en bevorder je de veiligheid, aangezien de cover het hele gewicht houdt.
  • Duurzamer: Het duurzame acryl van de zwemspa zorgt er voor dat de zwemspa een leven lang mee gaat en een lust voor het oog blijft. De zwemspa's van Fonteyn staan namelijk bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid.
  • Multifunctioneel: Zwemspa’s bieden de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen én fijn te sporten. Je kunt de spieren ontspannen in het warme water van het spa-gedeelte en relaxen als je de krachtige jets op de rug voelt. En alhoewel een zwemspa ten opzichte van een zwembad kleiner is, kun je nog steeds met het gezin of vrienden genieten van het samen zijn. De meeste zwemspa’s hebben zitplaatsen voor meerdere personen in het spa-gedeelte!

Een zwemspa kopen bij Fonteyn Spa’s?

Wilt u een zwemspa kopen? Bij Fonteyn hebben we het grootste assortiment aan zwemspa’s van Europa! U kunt onze modellen bovendien komen bekijken in onze onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel. U bent van harte uitgenodigd voor een inspirerende wandeling langs ons enorme aanbod. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de voor u perfecte zwemspa? Dan staan onze gepassioneerde en deskundige adviseurs te allen tijde voor u klaar om u te voorzien van een gericht advies.

Service & kwaliteit bij Fonteyn Spa’s

Bij Fonteyn Spa's werken we strikt met producten van de beste kwaliteit. We bieden je dus altijd een duurzame zwemspa aan, waar je nog jaren van kunt genieten. Daarnaast staat service bij Fonteyn hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je vandaag en ook de komende jaren tevreden bent met de investering. We staan dan ook te allen tijde voor u klaar als u ons nodig heeft. Als je ervoor kiest om de zwemspa online te bestellen, dan kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Mocht het onverhoopt langer duren, zul je hierover geïnformeerd worden door onze adviseurs. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0577 - 456 040 of te mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen je graag verder met advies op maat.