Zwarte jacuzzi’s

Jacuzzi zwart

Heb jij de keuze gemaakt: komt er een luxe jacuzzi in uw tuin? Dan wilt u natuurlijk wel een chique jacuzzi uitkiezen. Kijk daarom zeker hier eens rond, want dit zijn enkel zwarte jacuzzi’s. Heeft u bijvoorbeeld een tuin vol volgens de laatste trend met antraciet kleurige stenen? Dan staat een zwarte jacuzzi daar heel stijlvol bij. Een ander groot voordeel: een zwarte jacuzzi is in verschillende soorten maten verkrijgbaar. Zo sluit dit nieuwe zwarte bubbelbad altijd aan bij uw wensen.

Chique: een zwarte jacuzzi

Een luxe jacuzzi in de achtertuin: wie wil dat nu niet? Na een lange werkdag even helemaal tot rust komen in de eindeloze bubbels van de jacuzzi. Zodra u de stap zet om deze luxe in huis te halen, dan wilt u natuurlijk wel dat hij er ook zo mooi mogelijk uitziet. Volgens de laatste huis- en tuintrends is zwart dé kleur: chique, strak en modern! Een zwarte jacuzzi sluit hier dus helemaal op aan.

Een zwarte jacuzzi voor de gezondheid

Heeft u nog wat overtuiging nodig om een zwarte jacuzzi te kopen? Bekijk het dan eens uit een gezond oogpunt: onderzoek toont aan dat een jacuzzi goed is voor de bloedcirculatie. Daarnaast kunnen gifstoffen makkelijker worden afgevoerd, wat positieve invloed heeft op minder kans op griep of verkoudheid. Ook na een zware work-out komt u in een zwarte jacuzzi helemaal tot rust en ontspant u alle spieren: spierpijn is verleden tijd!

Voorbeeld van een zwarte jacuzzi

De Spa Blackpool is een perfect voorbeeld van een comfortabele zwarte jacuzzi. De Spa Blackpool is de meest uitgebreide spa binnen de Mallorca-serie en daarmee goed voor enorm veel wellness. De zwarte jacuzzi is rijk aan massagejets, die allemaal nauwkeurig zijn gepositioneerd in het ergonomische interieur. De Blackpool is 2 bij 2 meter en biedt daardoor ruimte aan wel 6 personen!

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een zwarte jacuzzi voor in uw tuin aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Als u vanuit huis een zwarte jacuzzi wilt kopen, kunnen wij u adviseren per mail (info@fonteynspas.com) of per telefoon (0577 - 456 040). Indien u online bestelt, verzenden wij de zwarte jacuzzi zo snel mogelijk. Hierdoor stapt u al binnen enkele dagen in uw luxe nieuwe aankoop! Komt u liever in contact met ons door het brengen van een bezoekje aan onze showroom? Dan kan dat natuurlijk ook! Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze zwarte bubbelbaden opgesteld in de grootste spa showroom ter wereld. Tijdens uw bezoek gaan we al uw wensen af zodat de beste keuze gemaakt kan worden.

NAAR ONZE ZWARTE JACUZZI'S