Witte jacuzzi’s 

Witte jacuzzi’s

Bent u op zoek naar een witte jacuzzi? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Wij hebben verschillende witte jacuzzi’s voor u op voorraad. Van een fraaie witte jacuzzi van Villeroy & Boch tot een witte opblaasbare jacuzzi van Bestway; wij hebben altijd een spa die voldoet aan uw wensen. Bekijk ons assortiment of kom langs in onze even riante als sfeervolle showroom in Uddel; de grootste spa-showroom van de wereld! 

Witte jacuzzi’s van de beste merken

Fonteyn Spa’s heeft het meest complete jacuzzi aanbod. Met honderden baden in onze collectie, is er altijd een jacuzzi die past bij uw wensen.  Zo verkopen wij ook witte jacuzzi’s van gerenommeerde merken als Aquavia en Villeroy & Boch. Dit varieert van jacuzzi’s met een binnenwerk van wit acryl tot jacuzzi’s met zowel een wit binnenwerk als witte omkasting.

In de laatste categorie hebben wij onder meer de Villeroy & Boch Just Silence Small. Deze witte jacuzzi met plaats voor vier personen heeft een heldere en sobere vormgeving geheel in de geest van de actuele architectonische stijl. Naast een fraai design bent u verzekerd van een hoogwaardige uitrusting met onder meer een verlichte waterval, verwisselbare jets voor een individuele massage en een verlicht touchscreen-bedieningspaneel. Een stereo-installatie met Bluetooth verbinding is optioneel. Ook onze Spa Cube, een high-end witte jacuzzi, behoort tot de opties. Deze jacuzzi is ontworpen om een perfecte spa-sessie te bieden. 

Heeft u een minder toereikend budget? Ook dan kunnen wij u de witte jacuzzi bieden die u zoekt. Zo hebben wij onder meer de Spa Dream 7 met mooie, zachte comfortabele vormen en onze witte Lay-Z-Spa Paris van Bestway. De laatste is een witte, opblaasbare spa met uitgebreide mogelijkheden, van LED-lichtsysteem met afstandbediening tot fijne hydrotherapie. Net zo heerlijk als onze andere spa’s, maar dan met een zacht prijsje.

Raadpleeg onze adviseurs voor uw ideale witte jacuzzi

Omdat bij Fonteyn Spa’s de keuze enorm is, snappen wij dat u wat hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van uw ideale (witte) jacuzzi. Daarom staat ons team van ervaren specialisten voor u klaar. Zij kunnen u zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag, assisteren. Zij kunnen u onder meer vertellen welke jacuzzi past bij uw wensen en budget. Daarnaast vertellen zij u graag meer over de bediening en het benodigde onderhoud.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een witte jacuzzi kopen? Dan zult u deze ongetwijfeld vinden bij Fonteyn Spa’s. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan jacuzzi’s met wit binnenwerk, maar ook met een witte omkasting. Uiteraard met de nieuwste technologieën die zorgen voor de optimale spa-experience, zoals u van ons gewend bent. Wilt u meer weten over onze witte jacuzzi’s? Neem dan gerust contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag!

U kunt onze witte jacuzzi’s ook van dichtbij bekijken in onze showroom in Uddel. Mocht u twijfelen, dan kunt u hier onze jacuzzi’s uitproberen. Dat maakt uw keuze een stuk makkelijker! 

NAAR ONZE WITTE JACUZZI'S