Genieten in een Jacuzzi ® van Fonteyn

Welke Jacuzzi ® past bij jou?

De Jacuzzi ® wint aan steeds meer populariteit. Het aanbod is in korte tijd aangevuld met enorm veel verschillende modellen om tegemoet te kunnen komen aan een explosief groeiende vraag. Door het bredere assortiment is het een grotere uitdaging om de spa te vinden dat perfect bij jou past. Om je te helpen de goede keuze te maken, vertellen we je hier waar je op moet letten bij je aanschaf.

De diversiteit in Jacuzzi ® baden

Jacuzzi® baden zijn er in allerlei soorten en maten. Om hieruit een goede keuze te kunnen maken, is het allereerst noodzakelijk je af te vragen met hoeveel en welke personen je van de Jacuzzi® gebruik wil maken. Je hebt dan een indicatie van hoeveel zitplaatsen jouw ideale Jacuzzi® minimaal moet hebben. Wil je een bad om alleen met je partner van te genieten? Dan kan een tweepersoons Jacuzzi® voldoende zijn. Echter, voor de afwisseling van massage en zithouding is het gewenst om voor een model te kiezen met wat meerdere zitplaatsen. Wil je met het hele gezin van de Jacuzzi® kunnen genieten? Dan heb je sowieso een bad met meerdere zitplaatsen nodig. Ze zijn er met vijf, zes of zelfs tien zitplaatsen, waardoor er voor ieder gebruiksaantal een geschikt model is. Verder dient het model natuurlijk te passen op de plek waar hij komt te staan. Er zijn al met al veel zaken om rekening mee te houden, eer het perfecte model gevonden is. Daarom adviseren we onze bezoekers altijd om een foto mee te nemen van de plek waar het bad moet komen te staan, zodat samen met onze adviseurs bekeken kan worden welk model het best bij uw situatie past. Naast het formaat dien je ook te kijken naar welke extra toebehoren er voor jou interessant zijn. Je kunt een Jacuzzi® namelijk zo lux maken als je wil. Laat er bijvoorbeeld ledverlichting of een muzieksysteem in plaatsen om altijd in de juiste sfeer te kunnen ontspannen. Je kunt hem ook voorzien van een aromatherapie-unit, zodat je jouw wellnessmoment nog specialer kunt maken.

Massagemogelijkheden

Veel van de wellness van een Jacuzzi® wordt gecreëerd door de massagejets. Belangrijk dus om hier voldoende aandacht voor te hebben in je zoektocht naar de perfecte Jacuzzi®. Massagejets zijn er in vele varianten en het is belangrijk te weten welke je het prettigst vindt. Er bestaan powerjets, die een heel krachtige massage geven, roterende jets, die een subtiele, strelende massage laten neerkomen op het lichaam, vibrerende jets, die een fijne mix van water en lucht verzorgen en nog veel meer. Uniek bij Fonteyn is dat je de spabaden voor aankoop in alle privacy kunt uitproberen. Je kunt dan zelf beoordelen welke massagestanden je het fijnst vindt. Meer informatie nodig om de perfecte spa te kunnen kiezen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze bekwame adviseurs staan u graag te woord.

NAAR ONZE SPABADEN