Waar plaats je een Jacuzzi®?

Waar plaats je een Jacuzzi®

De Jacuzzi® duikt op in steeds meer huishoudens. De baden staan immers garant voor heerlijke wellness, die u van top tot teen ontspant. In ons drukke bestaan van tegenwoordig is dat een heerlijke, luxe toevoeging. Daarom besluiten steeds meer mensen om zo’n lekker massagebad aan te schaffen. Maar waar kunt u de spa het beste neerzetten als u hem eenmaal hebt? Daar geven wij hier meer duidelijkheid over.

Jacuzzi ® in de tuin

Jacuzzi® baden zijn van oorsprong bedoeld voor buitengebruik. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de therapeutische effecten van een Jacuzzi® buiten het grootst zijn. Zeker als het buiten koud is. Daarom staat de Jacuzzi® in negentig procent van de gevallen in de tuin. Dat is prettiger, maar om logistieke redenen ook een stuk praktischer. De Jacuzzi® kan vaak eenvoudig de tuin in gehesen worden met een kraan of door een opening in de schutting gedragen worden. 

Maar waar in de tuin zet u hem neer? De één kiest ervoor hem onder een overkapping (of speciale spa overkapping) te plaatsen. Hiermee houdt u het bad zo schoon mogelijk en profiteert u gelijk van meer privacy. De ander heeft hem juist liever in de open buitenlucht staan, zodat er ’s avonds naar de sterren gekeken kan worden, tijdens het relaxen in de spa. Waar u hem ook neerzet, een goede cover is essentieel. Hiermee blijft de Jacuzzi® schoner, en houdt u er de warmte mee in de kuip, wat u energie scheelt. 

Ook ’s winters is het heerlijk om buiten van de Jacuzzi® te genieten. Zeker in dit seizoen is het handig als de Jacuzzi® wat dichter bij huis staat, zodat u vanuit het huis direct het warme water in kunt stappen. Maar waar u de Jacuzzi® ook plaatst, ervan genieten zal u zeker! Ervaar het zelf!

Jacuzzi® van Fonteyn Spa's

Weten wat de beste plek is voor een Jacuzzi® in uw tuin? Of heeft u vragen over het onderhoud of de bediening? Dan kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Fonteyn Spa's. Jacuzzi® of spa kopen? Bekijk dan onze ruime aanbod aan spa’s van verschillende formaten en met verschillende extra’s, waaronder hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan de grootste spa showroom ter wereld: Fonteyn Spa's!

NAAR ONZE SPABADEN