Villeroy en Boch Jacuzzi

Villeroy & Boch Jacuzzi

Zoekt u een jacuzzi die in alle opzichten aanspreekt? Een jacuzzi waarin u alleen of samen tot rust kunt komen? Dan bent u vast op zoek naar de Villeroy & Boch jacuzzi's van Fonteyn Spa's. De moderne Villeroy & Boch jacuzzi’s bieden optimale kwaliteit, bekroonde designs en een krachtige JetPak-technologie. De meeste baden zijn voorzien van geïntegreerd Elite geluidssysteem met drijvende afstandsbediening, waardoor u altijd uw eigen muziek kunt luisteren als u in de jacuzzi zit. 

Wij kunnen ons voorstellen dat de jacuzzi die u op het oog heeft eerst wilt proberen voordat u een definitieve keuze maakt. Daarom kunt u meer dan 100 verschillende baden bekijken én uitproberen in onze showroom in Uddel. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag welke jacuzzi het beste past bij uw wensen.

De hoogwaardige eigenschappen van Villeroy & Boch jacuzzi’s

Een Villeroy & Boch jacuzzi is een design spa met een smaakvol design in de kuip en de omkasting. Zo heeft de Just Silence lijn een unieke sobere vormgeving in de geest van de actuele architectonische stijl. Hierbij zorgt de rechte lijnvoering voor meer ruimte in de jacuzzi. Toch op zoek naar een natuurlijker design? Dan vindt u ook Villeroy & Boch jacuzzi’s met een een warme houten omkasting die echt opgaat in de natuur. 

Naast een smaakvolle design worden Villeroy & Boch jacuzzi’s gekenmerkt door een hoog comfort en waanzinnige massage-jets. Villeroy & Boch jacuzzi’s zijn voorzien van JetPak-technologie met verschillende uitneembare massage-eenheden (JetPaks) die in een handomdraai op verschillende zitplaatsen in de jacuzzi kunnen worden vastgeklikt. Zo kunt u uw favoriete JetPak combineren met de voor u fijnste zit- of ligplaats. Hiermee creëert u uw eigen individuele wellness experience, die geheel op uw behoeften is afgestemd. 

En er is meer, want tot slot zorgt een hoogwaardige uitrusting met watervallen, verlicht touchscreen-bedieningspaneel en stereo-installatie met Bluetooth verbinding voor een unieke, complete ervaring!

Onze collectie Villeroy & Boch jacuzzi’s

Wij bieden een grote collectie Villeroy & Boch jacuzzi’s in diverse maten, modellen en prijsklassen. Zo is er voor iedereen een Villeroy & Boch jacuzzi. De jacuzzi baden van Villeroy & Boch die wij verkopen variëren van 2 personen tot 6 personen. 

De Villeroy & Boch jacuzzi A5L, de kleinste, is een compacte functionele jacuzzi die u zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Dit model is misschien iets kleiner dan de andere modellen, maar maakt minstens zoveel indruk. De jets masseren uw rug, handen, kuiten en dijbenen en verwennen u zo van top tot teen. 

Wilt u in een royale jacuzzi toasten met uw vrienden en familie? De Villeroy & Boch jacuzzi A8D heeft vijf enorm comfortabele zitplaatsen waaronder twee riante ligbanken. De massagejets zijn op iedere plaats rijkelijk aanwezig en zorgen voor complete ontspanning.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Villeroy & Boch jacuzzi kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa's. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze winkel in Uddel, waar onze specialisten voor u klaar staan. Hier staan al onze Villeroy & Boch Jacuzzi’s opgesteld en helpen onze adviseurs u graag met al uw vragen. 

Wilt u een Villeroy & Boch Jacuzzi vanuit huis kopen? Dan kunt u voor advies contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0577 - 456 040 of door een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Indien u online bestelt, verzenden wij de Villeroy & Boch jacuzzi zo snel mogelijk naar u toe, waardoor u deze binnen enkele werkdagen in huis heeft.

NAAR ONZE JACUZZI'S