Swimspa QX4

Swimspa QX4

Ga terug
Compact en bijzonder functioneel: dat is wat de QX4 typeert. In deze zwemspa profiteert u van alle voordelen van een normaal zwembad. De krachtige jets aan de voorkant houden u met een sterke tegenstroom op uw plaats, zodat u eindeloos vooruit kunt zwemmen. De jets in de zitplaatsen achterin daarentegen, zijn bedoeld om u optimaal te ontspannen. De vier verschillende zitplaatsen, bieden elk een andere massagebeleving.

Normale prijs: € 33290,-

Nu: € 30000,-

OF
Artikel
Video
Ontdek FonteynSpas!
Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas!
Zwemspa QX44 Zitplaatsen450 x 250 x 130 cm47 JetsBalboa Controls
FONTEYN SPAS

FONTEYN SPAS TESTRUIMTE

Fonteyn Spa’s heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spa’s een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Tevens kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spa’s een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

FONTEYN SPAS

WAAROM FONTEYN SPAS?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

FONTEYN SPAS

ONTWERP VAN ZWEMSPA QX4

De QX4 is zo ontworpen dat u er zowel fanatiek in kunt zwemmen als heerlijk in kunt ontspannen. In het zwemgedeelte heeft u meer dan genoeg bewegingsruimte. Hierin ervaart u net zoveel comfort als in een echt zwembad, aangezien u door de tegenstroominstallatie niet van uw plek komt. Hierdoor waant u zich in een meterslang zwembad. Bent u uitgezwommen, dan kunt u plaatsnemen op één van de drie comfortabele, diepe zetels die alle drie voorzien zijn van een zacht hoofdkussen. Ook kunt u heerlijk tot rust komen op de vierde hogere zitplek, die u meer verkoeling biedt.

FYSIEKE THERAPIE
FONTEYN SPAS

MASSAGE VAN ZWEMSPA QX4

In de QX4 vindt u alle ontspanning die u zich na een fanatieke zwempartij kunt wensen. De QX4 beschikt over een waveseat die uw hele rug, van boven naar onder, een complete massage geeft. Ook de twee andere diepe zetels verzorgen een krachtige rugmassage, dankzij de grote jets in de rugleuning. Voor een milde massage kunt u terecht op de hogere zitplaats. Het spagedeelte beschikt tevens over een grote footdome. Door uw voeten hierop te steunen, worden ook uw voetreflexzones heerlijk gemasseerd.

FONTEYN SPAS

PERFECT HELDER WATER

Passion Spa’s heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Passion Spa’s zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

FONTEYN SPAS

MILIEUVRIENDELIJK

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Passion Spa bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Passion Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Passion Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

FONTEYN SPAS

PRECISIE VERVAARDIGD

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Passion Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Passion Spa’s leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Passion Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

FONTEYN SPAS

PROTECTIE VOOR U

Bij Passion Spa’s maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100206
Lengte van de Spa 450 cm
Breedte van de Spa 250 cm
Hoogte van de spa 130 cm
Aantal Personen 4 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie N.V.T.
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting N.V.T.
Aantal Zitplaatsen 4 zitplaatsen
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 39
Totaal Aantal Jets 53
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water N.V.T.
Water Fontein N.V.T.
Water Afvoer N.V.T.
Aantal Hoofdsteunen 3
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights 12 volt spa licht
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers Nee
Pomp 1 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 3 3,0 HP
Pomp 4 3,0 HP
Pomp 5 3,0 HP
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem N.V.T
Watercapaciteit 8000 liter
Droog Gewicht 1240 kg
Gevuld Gewicht 9240 kg
Isolatie N.V.T
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734571049
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?