Spa Shine

€ 7.990,00 € 11.950,00 Je bespaart €3960,-

Product Omschrijving

Na een poosje in de Shine te hebben gedobberd, weet u pas wat genieten is. De spa heeft vijf comfort...

   Selecteer opties

   Ontdek de Fonteyn!
   Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
   Spa Shine 4 Zitplaatsen en 1 Lounge 212 x 212 x 92 cm 49 Jets Balboa Controls
   Fonteyn Spas

   Ervaar de spa Shine in onze testruimte

   Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

   Fonteyn Spas

   Waarom Fonteyn Spas?

   Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

   Fonteyn Spas

   Ontwerp van Spa Shine

   De Shine is een ruime spa waar met vijf personen tegelijk van genoten kan worden. U heeft de mogelijkheid om heerlijk languit te liggen op het comfortabele ligbed. Ook de twee riante, diepe zetels bieden u de hoogst mogelijke vorm van comfort. Naast twee zachte hoofdkussens beschikken de zetels tevens over comfortabele armsteunen. Ook het ligbed is voorzien van een lange armsteun. Zit u liever rechtop, dan kunt u plaatsnemen op de hogere ‘cool down’ plaatsen. De spa is daarnaast voorzien van sfeervolle verlichting, die niet alleen zorgen voor de juiste sfeer, maar tevens voor meer gebruiksgemak in de avond.

   Fonteyn Spas

   Massage van spa Shine

   In de Shine kan op vele manieren genoten worden van een heerlijke massage. Zo verzorgen de twee diepe zetels twee compleet verschillende massagebelevingen door een verschil in omvang van de jets. De roterende jets van de ene zetel zorgen met een wijde diameter voor een heel krachtige massage. Voorop het zitvlak bevinden zich tevens twee kleine jets die, dankzij hun speciaal afgestelde hoek, uw knieholtes verwennen. De tweede zetel beschikt over kleinere jets die juist een subtiele, meer verfijnde massage verzorgen. Verder voorziet het ligbed u van een zeer complete massage, van uw nek tot uw voetreflexzones.

   Fonteyn Spas

   Perfect helder water

   Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

   Fonteyn Spas

   Milieuvriendelijk

   Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

   Fonteyn Spas

   Met precisie vervaardigd

   Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

   Fonteyn Spas

   Protectie voor u

   Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

   € 11.950,00

   100126

   212 cm

   212 cm

   92 cm

   Nee

   Kunststof (Poly Ethyleen)

   Ja

   N.V.T.

   Ja

   4 Zitplaatsen en 1 Lounge

   20 Precisie Rotatiejets, 8 Luxe Rotatiejets (Gelijk aan 24 Directe Jets), 8 Midi Rotatiejets, 6 Giant Rotatiejets, 1 Whirlpooljet, 4 Circulatiejets

   49

   N.V.T.

   Meerdere

   Ja

   2 Verlichte Waterbogen

   Ja

   Zachte hoofdkussens

   Volledig Automatisch

   ACC

   Ja

   12 Volt LED

   Ja

   N.V.T.

   2 x Popup Speakers

   3,0 HP met 2 Snelheden

   3,0 HP met 2 Snelheden

   N.V.T.

   N.V.T.

   N.V.T.

   N.V.T.

   N.V.T.

   N.V.T.

   Groot Oppervlakte Filter

   ACC Electronics

   3,0 KW

   1172 Liter

   375

   1547

   Dubbele Thermische Isolatie

   230 V / 20 Amp

   8718734573777

   Sunbelt

   schrijf je eigen vraag

   Verzenden & Retourneren

   bij Fonteyn Spa's

   Verzenden

   Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

   Bij grotere producten zoals een spabad, wordt er contact met u opgenomen over de levering van het product. Dit wordt altijd in samenspraak met u gedaan, zodat wij niet voor een dichte deur komen te staan. verwachten.

   Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

   Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


   Retourneren

   Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

   U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

   Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

   Schrijf uw eigen review
   U plaatst een review over:Spa Shine
   Uw waardering
   Kortingsaanvraag
   Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
   Spa Shine |
   € 7.990,00 € 11.950,00 Je bespaart €3960,-
   Europa's Grootste outdoor living mall