Spa Ultra wave

Spa Ultra wave

Ga terug
In de Ultra Wave heeft u alle ruimte, zowel op de vijf zetels als op de duozetel. Naast ruimte en comfort, is de spa ook nog eens in staat tot geweldige wellness. Met name de duozetel werkt enorm ontspannend. Hierop krijgt u een complete rugmassage, met behulp van de laatste technieken en innovaties op het gebied van hydrotherapie.

Normale prijs: € 13790,-

Nu: € 10490,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Spa Ultra Wave 5 Zitplaatsen en 1 Lounge 245 x 245 x 99 cm 78 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Ultra Wave in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Ultra Wave

In deze riante spa heeft u alle ruimte om volledig te ontspannen. Hiervoor kunt u plaatsnemen op één van de vijf enkele zitplaatsen of op een knusse duozetel, waarop ruimte is voor maar liefst twee personen. Het design van de comfortabele hoofdkussens schikken zich volledig naar het ontwerp van de zetel waar ze bij horen. De jets in de spa zijn voorzien van inkepingen, waardoor ze makkelijk te hanteren zijn. De spa beschikt daarnaast over een handige instaptrap, zodat u veilig in en uit de spa kunt stappen. Ook de reling naast het ligbed voorziet u van extra houvast. Tot slot beschikt de kunststof omkasting over een prachtige houtnerf, die de spa een rustieke touch geeft.

Fonteyn Spas

Massage van spa Ultra Wave

De Ultra Wave onderscheidt zich van andere spa’s door de riante ‘wave seat’, waarop maar liefst twee personen kunnen genieten van een heerlijke rugmassage. De jets van de ‘wave seat’ wisselen elkaar, van boven naar beneden, continu af, waardoor de massage op en neer over uw rug blijft glijden. Ook de zetels tegenover de ‘wave seat’ trakteren u met roterende jets op een complete rugmassage. Op één zetel worden tevens uw schouders en monnikskapspier gemasseerd. Op het ligbed ervaart u daarnaast de meest comfortabele nekmassage, dankzij de specifiek afgestelde bovenste jets. Verder beschikt de spa over een blower, zodat u tevens kunt genieten van een lekker bubbelbad.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100173
Lengte van de Spa 245 cm
Breedte van de Spa 245 cm
Hoogte van de spa 99 cm
Aantal Personen 6 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Microban antibacterieel acryl
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting N.V.T.
Aantal Zitplaatsen 5 zitplaatsen en 1 ligplaats
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 1 Dubbele Rugmasseur, 4 Verstelbare Nekjets, 1 Whirlpooljet, 30 Luxe Rotatiejets (Gelijk aan 90 Directe Jets), 14 Airjets, 24 Verstelbare Directe Jets, 4 Circulatiejets
Totaal Aantal Jets 78
Aantal Air Jets 14
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein N.V.T.
Water Afvoer N.V.T.
Aantal Hoofdsteunen 4
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 12 volt spa licht
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers Nee
Pomp 1 2,5 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 2,5 HP met 2 snelheden
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 2000 liter
Droog Gewicht 460 kg
Gevuld Gewicht 2460 kg
Isolatie N.V.T
Elektrische Vereisten 240 V 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734570196
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?
Handleiding