Spa Ultimate

Spa Ultimate

Ga terug
Eén van de meest imposante modellen van onze spacollectie is de Ultimate. De spa heeft genoeg zitplaatsen voor tien personen. Hierdoor is de spa ideaal voor gezellige tuinfeesten. U en uw vrienden zullen zich optimaal vermaken. Zorgen de comfortabele zitplaatsen en het warme water daar niet voor, dan de krachtige massagejets wel. Met in totaal 166 jets gaat u in de Ultimate ongekend veel wellness tegemoet.

Normale prijs: € 25790,-

Nu: € 20490,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Spa Ultimate Sterling Marble/Grey 7 Zitplaatsen en 2 Lounges 365 x 245 x 112 cm 158 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Ultimate in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Ultimate

De Ultimate biedt zitruimte aan maar liefst tien personen en is daarmee de grootste spa van onze collectie. De spa kenmerkt zich door zijn kolossale omvang van 3,65 bij 2,45 meter en is dan ook bij uitstek geschikt om er met al uw vrienden het glas in te heffen. De spa telt twee ligplekken en acht zitplaatsen, waarvan de hoofdkussens perfect aansluiten op het design van de zittingen. Naast de indrukwekkende omvang, beschikt de spa over een muziekinstallatie met bluetooth, zodat u naast het ontspannende spawater tevens kunt genieten van uw favoriete muziek.

Fonteyn Spas

Massage van spa Ultimate

De Ultimate kenmerkt zich niet alleen door zijn indrukwekkende maatvoering, ook levert de spa grootse prestaties op het gebied van hydrotherapie. De zitplaatsen verzorgen allemaal verschillende massagebelevingen. Op twee ligbedden en drie zetels wisselen de jets elkaar continu – van boven naar benden dan wel van links naar rechts – af. Hiermee wordt een zowel geconcentreerde als complete massage gecreëerd, aangezien er individuele aandacht uitgaat naar elke plaats van uw rug of hele lichaam. Verder beschikt de spa over een comfortabele captain seat, waarop uw schouders van bovenaf verwend worden door de twee bovenste jets. Op een volgende zetel zijn de jets juist naar boven gericht, waardoor de massage langs uw rug omhoog strijkt. Kortom: de Ultimate biedt u veel massagevariatie.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100186
Lengte van de Spa 245 cm
Breedte van de Spa 365 cm
Hoogte van de spa 112 cm
Aantal Personen 9 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Microban antibacterieel acryl
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting N.V.T.
Aantal Zitplaatsen 7 Zitplaatsen en 2 Ligplaatsen
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 4 Verstelbare nekjets, 1 whirlpooljet, 15 gigant rotatiejets (gelijk aan 150 directe jets), 21 massagejets, 20 luxe rotatiejets, 83 verstelbare directe jets, 8 voetjes, 8 circulatiejets, 2 vulcanojets, 4 waveseats
Totaal Aantal Jets 158
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein N.V.T.
Water Afvoer N.V.T.
Aantal Hoofdsteunen 4
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 12 volt spa licht
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem Ja
Speakers Nee
Pomp 1 N.V.T.
Pomp 2 N.V.T.
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 2500 liter
Droog Gewicht 950 kg
Gevuld Gewicht 3450 kg
Isolatie N.V.T.
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734570103
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?
Handleiding