Spa Sunbeam

Spa Sunbeam

Ga terug
De Sunbeam is een heel populaire spa. Enerzijds vanwege zijn bijzondere wellnessprestaties, anderzijds vanwege het elegante design. Het design is niet alleen smaakvol, maar biedt daarnaast ook ongekend veel comfort en ontspanning. De krachtig roterende jets in de kuip zorgen voor een aangenaam gevoel en verbeteren bovendien de bloedcirculatie. Even badderen in de Sunbeam is dus zowel lekker als gezond.

Normale prijs: € 13790,-

Nu: € 10490,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Spa Sunbeam 5 Zitplaatsen en 1 Loungers 238 x 238 x 92 cm 50 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Sunbeam in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Sunbeam

Het elegante ontwerp van de Sunbeam geeft deze spa een smaakvolle uitstraling. Het schitterende design van de spa is niet alleen een lust voor het oog, ook staat het ontwerp garant voor veel comfort en ontspanning. Zo zijn zowel het ligbed als de zetels in de hoeken voorzien van armsteunen. De zitplaatsen beschikken daarnaast over zeer zachte hoofdkussen die uw nek en hoofd optimaal ondersteunen. Bijzonder aan de Sunbeam zijn de lichtgevende jets die de spa, vooral ’s avonds, een betoverende uitstraling geven. Ook de sfeervolle waterpartijen zijn prachtig verlicht. Tevens kunt u in de spa genieten van uw favoriete muziek, dankzij het muzieksysteem met bluetooth.

Fonteyn Spas

Massage van spa Sunbeam

De gehele Sunbeam is uitgerust met krachtig roterende jets. De heerlijke massage, die deze speciale jets verzorgen, brengt hetzelfde effect teweeg als een professioneel masseur: een betere bloedcirculatie. De jets in de verschillende zetels variëren in grootte. Zo geeft één zetel met grote jets een intensieve massage, terwijl een andere zetel met kleinere, snel draaiende jets een prikkelende massage geeft. Op een derde zetel wordt een krachtig masserende stroom via uw rug omhoog gestuwd. Daarnaast wordt op het ligbed niet alleen uw rug gemasseerd, ook gaat er roterende aandacht uit naar uw nek, benen en voetreflexzones.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100133
Lengte van de Spa 238 cm
Breedte van de Spa 238 cm
Hoogte van de spa 92 cm
Aantal Personen 6 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Microban antibacterieel acryl
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 5 Zitplaatsen en 1 Lounge
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 20 Precisie Rotatiejets, 8 Luxe Rotatiejets (Gelijk aan 24 directe jets), 7 Midi Rotatiejets, 6 Giant Rotatiejets, 1 Whirlpooljet, 4 Circulatiejets
Totaal Aantal Jets 50
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein 2 Verlichte Waterbogen
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen Zachte hoofdkussens
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem ACC
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights 12 Volt LED
Audio System met Bluetooth Ja
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers 2 x Popup Speakers
Pomp 1 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 3 N.V.T.
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Groot Oppervlakte Filter
Bedieningssysteem ACC Electronics
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1420 Liter
Droog Gewicht 445
Gevuld Gewicht 1865
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 230 V / 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734573791
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?
Handleiding