Spa Spark

Spa Spark

Ga terug
Compact, maar boordevol heerlijke features: dat is de Spark in een notendop. De spa heeft een ruime lounge en twee comfortabele zitplaatsen. Een optimale spa dus om met een selectief gezelschap te genieten van heerlijke wellness. Elke zitplaats beschikt over een unieke selectie van jets. Hierdoor valt er genoeg te variëren wat betreft massage.

Normale prijs: € 7190,-

Nu: € 4990,-

OF
Artikel
Video
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Spa Spark 2 Zitplaatsen en 1 Lounge 198 x 154 x 86 cm 22 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Spark in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Spark

De Spark is een compacte spa met ruimte voor drie verschillende personen. Het interieur bestaat uit twee zitplekken en een ruime lounge voor wie lekker onderuit wil zakken. Op dit ligbed ligt u niet alleen heerlijk languit, ook wordt uw hoofd perfect ondersteund door het zachte hoofdkussen. Ook de zitting naast het ligbed beschikt over een hoofdkussen. De derde zitting bevindt zich op een hoger niveau en is bedoeld voor degene die wat meer verkoeling zoekt. De spa beschikt daarnaast over een Balbao bedieningssysteem dat de spa zeer gebruiksvriendelijk maakt.

Fonteyn Spas

Massage van spa Spark

Naast een ergonomisch ontwerp biedt de Spark u ook maar liefst drie sensationele massagebelevingen. Voor optimale ontspanning kunt u plaatsnemen op het ligbed, waarop de meest uitgebreide massage ervaren wordt. Een zestal jets zorgt voor een complete rugmassage, terwijl ook uw voetreflexzones een bruisende traktatie krijgen van de twee jets in het voeteneinde. Ook in het voetenbad van de twee zitplaatsen zijn vier jets gemonteerd. Verder geeft de diepere zetel met vier krachtige jets een stevige rugmassage en krijgen tevens uw schouders een prettige behandeling. Hebben de massages u helemaal ontspannen? Dan kunt u plaatsnemen op de hogere zitting, waarop u heerlijk in de luwte zit.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100175
Lengte van de Spa 198 cm
Breedte van de Spa 154 cm
Hoogte van de spa 86 cm
Aantal Personen 3 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 2 Zitplaatsen en 1 Lounge
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 20 Actieve Hydrotherapie Jets met Roestvrij Stalen Afwerking
Totaal Aantal Jets 22
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere Bedieningen Luchttoevoer
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Nee
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 2 Luxe Hoofdsteunen
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem ACC
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights N.V.T.
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers Nee
Pomp 1 2,5 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 N.V.T.
Pomp 3 N.V.T.
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Groot Oppervlakte Filter
Bedieningssysteem SmarTouch
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 795 Liter
Droog Gewicht 198
Gevuld Gewicht 993
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 230 V 16 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734570219
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?
Handleiding