Spa Shamrock

Spa Shamrock

Ga terug
De Shamrock is een echte krachtpatser, een spa met spierballen. Het imposante model, het robuuste design en de donkere kleur maken grote indruk. Het stoere model maakt alle beloftes waar. U wordt namelijk verwend met wellness die z’n weerga niet kent. De krachtige massagejets, het warme water, de comfortabele zitplaatsen: het draagt allemaal bij aan een sensationeel ontspanningsmoment, iedere keer als u de Shamrock betreedt.

Normale prijs: € 9999,-

Nu: € 7990,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteyn Spas! Ontdek de Fonteyn Spas!
Spa Shamrock 2 Zitplaatsen en 3 Lounges 255 x 226 x 90 cm 72 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Shamrock in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Shamrock

De Shamrock is een imposant spabad dat met haar donkere kleur en robuuste interieur indruk maakt. Alleen al dit machtige ontwerp verraadt dat de spa in staat is om u een ultieme ervaring te bezorgen. De Shamrock beschikt over maar liefst twee ligbedden: één met comfortabele armsteunen en één met aan beide kanten een hoofdkussen, zodat u zich in twee richtingen kunt uitstrekken. Daarnaast kunt u plaatsnemen op de comfortabele, diepe king seat of op de twee hogere zittingen. Te midden van de comfortabele warmte in de spa, kunt u tevens genieten van een koel glaasje bubbels, dankzij de ingebouwde wijnkoeler.

Fonteyn Spas

Massage van spa Shamrock

In dit imposante spabad kunt u zich op vele manieren bedienen van een heerlijke massage. Op beide ligbedden kunt u naast een lekkere rugmassage tevens genieten van hoe vibrerende jets alle spanning uit uw benen bruisen. Eén ligbed neemt zelfs uw heupen mee met een tweetal jets die zich aan weerskanten van het ligbed bevinden. Op het andere ligbed gaat met een speciale samenstelling van krachtig pulserende jets bijzondere aandacht uit naar uw volledige schouderbreedte. Ook uw onderrug wordt heerlijk gemasseerd. Deze massage kunt u ook zittend ervaren op de comfortabele kingseat.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100104
Gewicht 1200.0000
Lengte van de Spa 255 cm
Breedte van de Spa 226 cm
Hoogte van de spa 90 cm
Aantal Personen 5 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 2 Zitplaatsen en 3 Lounges
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 64 Hydrotherapiejets
Totaal Aantal Jets 72
Aantal Air Jets 8 Air Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 4
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights LED Moodverlichting rondom
Audio System met IPOD Docking Station Ja
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers Nee
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 Circulatiepomp
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1666 Liter
Droog Gewicht 339 kg
Gevuld Gewicht 2082 kg
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 240 V 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734573760
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Handleiding