Spa Repose

Spa Repose

Ga terug
De Repose telt maar liefst drie ergonomisch ontworpen lounges, elk met een ander formaat, zodat u altijd lekker zit, wat uw lengte ook is. Bovendien geven de speciale curves in de lounges uw lichaam optimale ondersteuning, voor nog meer comfort. De spa is daarnaast enorm energiezuinig door de driedubbele isolatielaag en energiezuinige pompen.

Normale prijs: € 9490,-

Nu: € 6490,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas!
Spa Repose 3 Zitplaatsen en 3 Lounges 254 x 204 x 85 cm 62 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Repose in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Repose

De Repose is een riante spa met ruimte voor maar liefst zes personen. De Repose staat dus garant voor enorm veel spaplezier dat met velen gedeeld kan worden. De spa beschikt over drie riante lounges, waarop u zich heerlijk kunt strekken, en drie hogere zittingen, voor als u liever rechtop zit. Door het ergonomische ontwerp zit u altijd comfortabel, waar u ook plaatsneemt. De drie lounges en de middelste zitting beschikken allemaal over zachte hoofdkussens voor nog meer comfort. De spa beschikt tot slot over heel gebruiksvriendelijke bediening van Balboa.

Fonteyn Spas

Massage van spa Repose

De Repose blinkt niet alleen uit in ontwerp, ook biedt de spa de meest complete massagebeleving. Dankzij wel vier verschillende massagejets, profiteert u van heerlijke hydrotherapie, die u van top tot teen ontspant. Zo beschikt de spa over roterende jets, pulserende jets, vibrerende jets en power jets. Elke jet voegt wat toe: van verkwikkende bubbels tot intensieve hydrotherapie die tot diep in de spieren reikt. Op de zittingen gaat specifieke aandacht uit naar uw rug, terwijl de lounges uw complete lichaam onder handen nemen.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100228
Gewicht 1.0000
Lengte van de Spa 254
Breedte van de Spa 204
Hoogte van de spa 85
Aantal Personen 6 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Polyethyleen kuip met 10 jaar garantie
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen Nee
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 3 zitplekken en 3 lounges
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 50
Totaal Aantal Jets 62
Aantal Air Jets 12
Aantal Bedieningen Luchttoevoer 2
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 4 Luxe hoofdsteunen
Filtratiesysteem Ja
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 21
Audio System met IPOD Docking Station Nee
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers Nee
Pomp 1 5,0 HP
Pomp 2 5,0 HP
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie 1/4 HP
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem N.V.T
Watercapaciteit 1500 Liter
Droog Gewicht 375 kg
Gevuld Gewicht 1875 kg
Isolatie 3-voudig gelaagde Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 230 V / 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code Nee
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal