Spa Quantum

Spa Quantum

Ga terug
Het model Spa Quantum is een spa die ontworpen is voor thuisgebruik. Zijn ontwerp biedt ruimte voor een groot bad zonder fysieke beperkingen. Met een capaciteit voor 4 personen.
Nu € 16900,-
OF
Artikel
Het model Spa Quantum is een spa die ontworpen is voor thuisgebruik. Zijn ontwerp biedt ruimte voor een groot bad zonder fysieke beperkingen. Met een capaciteit voor 4 personen, kunt u zich in deze spa vrij bewegen en de ideale ruimte vinden voor een hydromassage. Als u een spa wilt kopen met fantastische kenmerken en aan de beste prijs, dan is dit het model dat u nodig hebt.
EFFECTEN Intensieve behandeling van de rugspieren. Bevordert de bloedsomloop en het lymfestelsel, zorgt voor een aangename spierontspanning en verlicht klachten veroorzaakt door de dagelijkse spanningen, een slechte houding of sporadische en ongewone overbelasting. De doorbloeding wordt verbeterd door een massage van de benen en kuiten, die tevens een lipo-actieve en modellerende werking van het lichaam heeft bij schoonheidsbehandelingen. De massage met waterstralen op de kuiten werkt spierontspannend bij overmatige fysieke inspanning.
Artikel-informatie
Artikelnummer 100280
Lengte van de Spa 197 cm
Breedte van de Spa 194 cm
Hoogte van de spa 78 cm
Aantal Personen 4 Persoons
Aantal Zitplaatsen 4
Totaal Aantal Jets 27
Aantal Air Jets 12
Pomp 1 2,5 HP
Pomp 2 Circulatiepomp
Aantal Hoofdsteunen 2
Aromatherapie Ja
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Bedieningssysteem Balboa
Watercapaciteit 975 Liter
Droog Gewicht 220 kg
Gevuld Gewicht 1195 kg
Interne code Jacuzzi
EAN Code 8718836533334
Merk Aquavia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?