Relaxen in uw eigen spa of Jacuzzi ® bad

Altijd al willen ontspannen in een echt spabad van Jacuzzi ®? Fonteynspas kan die droom voor u waarmaken. Wij bieden u namelijk een uitgebreid aanbod originele Jacuzzi ® spabaden aan, die stuk voor stuk ongekend veel wellness beloven. Hiermee tovert u iedere tuin om tot een heus wellness paleis. Jacuzzi ® is een vooraanstaand spabaden merk en staat dus garant voor enorm veel kwaliteit. Genoeg om u in het meest luxe wellnessresort te wanen, zodra u eenmaal een instapt. De massagejets in de Jacuzzi ® zorgen voor fijne hydrotherapie, door de perfecte mix van water en lucht te produceren. Deze is zowel ontspannend als goed voor de gezondheid.

Breed spa & Jacuzzi ® baden aanbod

Fonteynspas kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Dit aanbod bevat Jacuzzi ® baden in alle soorten en maten: voor twee personen tot enorme spa’s voor het hele gezin. U heeft niet alleen ruime keuze in formaat, maar ook in extra features. Zo zijn sommige baden niet alleen goed voor fijne massages, maar ook voor sfeervolle led-verlichting, muziek of heerlijke geuren, afkomstig van de aromatherapie.

Raadpleeg onze adviseurs voor het perfecte bad

Een eigen Jacuzzi ® of spa is nogal een investering die flink wat oriëntatie vergt alvorens u een beslissing maakt. Bij Fonteynspas hoeft u deze beslissing niet alleen te maken. Daar staan we u graag in bij. U kunt altijd een beroep doen op onze deskundige adviseurs. Zij hebben jarenlang ervaring met spa’s & Jacuzzi ® baden en kennen het assortiment van binnen en van buiten. U hoeft ze slechts uw wensen door te geven, dan gaan zij samen met u op zoek naar de spa die daar perfect bij past.

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal