Relaxen in uw eigen spa of Jacuzzi ® bad

Altijd al willen ontspannen in een echt spabad van Jacuzzi ®? Fonteynspas kan die droom voor u waarmaken. Wij bieden u namelijk een uitgebreid aanbod originele Jacuzzi ® spabaden aan, die stuk voor stuk ongekend veel wellness beloven. Hiermee tovert u iedere tuin om tot een heus wellness paleis. Jacuzzi ® is een vooraanstaand spabaden merk en staat dus garant voor enorm veel kwaliteit. Genoeg om u in het meest luxe wellnessresort te wanen, zodra u eenmaal een instapt. De massagejets in de Jacuzzi ® zorgen voor fijne hydrotherapie, door de perfecte mix van water en lucht te produceren. Deze is zowel ontspannend als goed voor de gezondheid.

Breed spa & Jacuzzi ® baden aanbod

Fonteynspas kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Dit aanbod bevat Jacuzzi ® baden in alle soorten en maten: voor twee personen tot enorme spa’s voor het hele gezin. U heeft niet alleen ruime keuze in formaat, maar ook in extra features. Zo zijn sommige baden niet alleen goed voor fijne massages, maar ook voor sfeervolle led-verlichting, muziek of heerlijke geuren, afkomstig van de aromatherapie.

Raadpleeg onze adviseurs voor het perfecte bad

Een eigen Jacuzzi ® of spa is nogal een investering die flink wat oriëntatie vergt alvorens u een beslissing maakt. Bij Fonteynspas hoeft u deze beslissing niet alleen te maken. Daar staan we u graag in bij. U kunt altijd een beroep doen op onze deskundige adviseurs. Zij hebben jarenlang ervaring met spa’s & Jacuzzi ® baden en kennen het assortiment van binnen en van buiten. U hoeft ze slechts uw wensen door te geven, dan gaan zij samen met u op zoek naar de spa die daar perfect bij past.