Spa Hurricane wave

Spa Hurricane wave

Ga terug
Deze stoere spa is een fantastische toevoeging aan iedere tuininrichting. Niet alleen vanwege de heerlijke wellnessprestaties, maar ook vanwege het robuuste design, dat van de spa een lust voor het oog maakt. De spa is ruim; u kunt er met vijf personen tegelijk gebruik van maken. Zo kunt u de wellness en ontspanning van de Hurricane Wave met velen delen.

Normale prijs: € 12590,-

Nu: € 9490,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Spa Hurricane Wave 4 Zitplaatsen en 1 Lounge 225 x 200 x 88 cm 50 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Hurricane Wave in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Hurricane Wave

De donkere kleur en de grove lijnen van het interieur geven de spa een robuust karakter. Ook de brede rand van de kuip draagt bij aan het machtige ontwerp en kan daarnaast dienen als handig blad voor een lekker hapje en drankje. De vijf zitplaatsen beschikken over verschillende dieptes, zodat u altijd een comfortabele zitting heeft. Onder de vijf zitplaatsen valt een riant ligbed, waarop u zich heerlijk kunt uitstrekken, en een captain seat voor ongekend veel comfort. Tot slot beschikt de spa over een handige instaptrap die ook nog eens verlicht is, zodat u, ook ’s avonds, veilig de spa kunt betreden.

Fonteyn Spas

Massage van spa Hurricane Wave

De jets in de Hurricane Wave beschikken over een wijde diameter, waardoor niets van de massage onopgemerkt blijft. De roterende jets zijn verder uitgerust met een soepel draaiende luchtschroef voor een nog verfijnder effect. Op de comfortabele captain seat wordt u van alle kanten door deze heerlijke massagejets onder handen genomen. Verder kunt u voor een complete lichaamsmassage tevens plaats nemen op het riante ligbed. Aldaar wisselen de jets elkaar continu af, waardoor de massage van boven naar beneden over uw lichaam blijft glijden. Naast al deze heerlijke massages kunt u dankzij de blower in de spa tevens genieten van een lekker bubbelbad.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100163
Lengte van de Spa 225 cm
Breedte van de Spa 200 cm
Hoogte van de spa 88 cm
Aantal Personen 5 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Microban antibacterieel acryl
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting N.V.T.
Aantal Zitplaatsen 4 Zitplaatsen en 1 Ligplaats
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 5 massagejets, 12 gigant rotatie, 8 luxe rotatiejets, 2 verstelbare nekjets, 6 voetjets, 1 whirlpooljet, 14 airjets, 4 circulatiejets
Totaal Aantal Jets 50
Aantal Air Jets 14 airjets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein N.V.T.
Water Afvoer N.V.T.
Aantal Hoofdsteunen 3
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 12 volt spa licht
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers Nee
Pomp 1 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 N.V.T.
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1450 liter
Droog Gewicht 415 kg
Gevuld Gewicht 1865 kg
Isolatie N.V.T
Elektrische Vereisten 240 V 20 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718836535307
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?
Handleiding