Spa Glow

Spa Glow

Ga terug
De Glow belooft u een geweldig moment vol rust en ontspanning. Daar zorgen de vele massagejets wel voor. Ze zijn op zorgvuldige wijze gepositioneerd op de zitplaatsen, waardoor de hydrotherapie van de Glow zich focust op de plekken die het nodig hebben. Hierdoor stapt u als herboren weer uit de spa. In de spa is genoeg ruimte om deze weldaad met vier andere personen te delen.

Normale prijs: € 12590,-

Nu: € 9490,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Spa Glow 5 Zitplaatsen 212 x 190 x 92 cm 29 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Glow in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Glow

Ondanks het compacte ontwerp van de Glow is er in de spa ruimte voor maar liefst vijf personen. Zij hebben de keuze uit drie comfortabele, diepe zetels en twee hogere zitgedeelten. In de diepe zetels kunt u heerlijk onderuitgezakt van het warme water genieten. Deze zetels beschikken tevens over een zacht, comfortabel hoofdkussen. Op de twee hogere zittingen kunt u zich even terugtrekken van alle warmte en massages. Verder beschikt de spa over twee moderne speakers die met een druk op de bovenkant automatisch uit de spa schuiven. U kunt tijdens het ontspannen dus tevens genieten van uw favoriete muziek. De Glow beschikt tot slot over een veilige instaptrap die zich met elegante lijnen volledig schikt naar het interieur van de spa.

Fonteyn Spas

Massage van spa Glow

De Glow is in staat om u optimaal te ontspannen, dankzij de vele verschillende jets die de spa rijk is. Zo beschikt één zetel over grote roterende jets die met krachtige maalstromen uw complete rug onder handen nemen, van uw schouders tot uw onderrug. De zetel ernaast verzorgt juist een meer verfijnde en geconcentreerde massage met behulp van de vele kleine vibrerende jets in de rugleuning. Op de derde zetel is de hoek van de massagejets zodanig afgesteld dat de masserende stroom heerlijk langs uw rug omhoog stroomt. Verder heeft u de mogelijkheid om u even van alle massages terug te trekken op de hogere zittingen.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100190
Lengte van de Spa 212 cm
Breedte van de Spa 190 cm
Hoogte van de spa 92 cm
Aantal Personen 5 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Microban antibacterieel acryl
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen N.V.T.
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 5 Zitplaatsen
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 12 precies rotatiejets, 6 luxe rotatiejets (gelijk aan 24 directe jets), 4 midi rotatiejets, 4 giant rotatiejets, 1 whirlpooljet, 2 circulatiejets
Totaal Aantal Jets 29
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein 2 Verlichte Waterbogen
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 3
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem ACC
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights 12 Volt LED
Audio System met Bluetooth Ja
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers 2 x Popup Speakers
Pomp 1 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 3,0 HP met 2 Snelheden
Pomp 3 N.V.T.
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Groot Oppervlakte Filter
Bedieningssysteem ACC Electronics
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1080 Liter
Droog Gewicht 325
Gevuld Gewicht 1405
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 230 V 16 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718836535376
Merk Sunbelt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?
Handleiding