Spa Euphoria - Showroomodel

Spa Euphoria - Showroomodel

Ga terug
Qua massagemogelijkheden is de Euphoria onze meest complete spa. Met vijf unieke massages (Waterfall Massage, Levitation Bed, Aquarolling Massage, Intense Therapy Zone en Therapy Wave Zone) zorgt de Euphoria ervoor dat u zich van top tot teen ontspant. Deze heerlijke wellness kan met vier personen tegelijk ervaren worden. Ondanks de complexe techniek van alle massages, bedient u ze eenvoudig met de gebruiksvriendelijke bediening van Balboa.

Let op: bij aankoop van een gebruikte Spa of Showroom Spa moet voor koop altijd door u zelf even de Spa bekeken worden.

Normale prijs: € 12995,-

Nu: € 8995,-

OF
Spa Euphoria - Showroomodel

Spa Euphoria - Showroomodel

€ 8995,00

Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas!
Spa Euphoria 2 Zitplaatsen en 2 Loungers 230 x 230 x 90 cm 95 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Euphoria in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Euphoria

Het unieke design van de Euphoria is door Fonteyn ontworpen om u maximale ontspanning te bieden. We hebben de spa uitgerust met maar liefst twee ligbedden, waarop u zich heerlijk kunt uitstrekken. Wie liever rechtop zit, kan plaatsnemen op twee comfortabele zetels. Tijdens het ontwerp van alle zittingen, hebben we met unieke lijnen zoveel mogelijk rekening gehouden met uw comfort. De Euphoria is dan ook bij uitstek geschikt om u optimaal te ontspannen. Daarnaast hebben we de spa voorzien van twee speakers. U kunt tijdens het relaxen dus tevens genieten van uw favoriete muziek.

Fonteyn Spas

Massage van spa Euphoria

Deze riante spa beschikt over maar liefst vijf unieke massages die allemaal door Fonteyn zelf zijn ontwikkeld. Onder de Waterfall Massage krijgen de spieren in uw nek en rug een lekkere roffel van een vijftal watervallen. Op het Levitation Bed kunt u uw gehele lichaam ontspannen laten drijven op een krachtige opwaartse stroom. De Therapy Wave Zone voorziet u in een comfortabele zetel van een heerlijke rugmassage, waarbij vier rijen jets elkaar, van onder naar boven, continu afwisselen. Ook de Aqua Rolling masseert uw rugspieren met een krachtige stroom die langs uw rug omhoog loopt. Tot slot kunt u op het ligbed van de Intense Therapy Zone alle kracht van de roterende jets achter u verplaatsen naar uw onderrug voor een intensieve, geconcentreerde massage.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100063outlet
Gewicht 400.0000
Lengte van de Spa 230 cm
Breedte van de Spa 230 cm
Hoogte van de spa 90 cm
Aantal Personen 4 Persoons
Aquarolling Massage Ja
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 2
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 2 zitplaatsen en 2 Lounges
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 95 Actieve Hydrotherapie Jets
Totaal Aantal Jets 95
Aantal Air Jets 8 Air Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer 7
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 4 Luxe Hoofdsteunen
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 19
Audio System met IPOD Docking Station Ja
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers 2 x Built-in Speakers
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 Circulatiepomp
Pomp 5 Wave
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1300 Liter
Droog Gewicht 400 kg
Gevuld Gewicht 2100 kg
Isolatie 3-voudig gelaagde Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 20 Amp of 230 V 32 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734573753
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?