Spa Ecstatic

Spa Ecstatic

Ga terug
Deze imposante spa maakt indruk. Niet alleen vanwege zijn omvang, maar ook door zijn enorme prestaties op het gebied van hydrotherapie. Van alle massagemogelijkheden is het Levitation Bed toch wel een paradepaardje. Dit unieke bed zorgt er met tientallen jets voor dat uw lichaam drijft op een sterke opwaartse stroom, waardoor alle druk verdwijnt. Naast het Levitation Bed zijn er nog zes andere zitplaatsen om te kunnen genieten van heerlijke wellness.

Normale prijs: € 16495,-

Nu: € 12990,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteyn Spas! Ontdek de Fonteyn Spas!
Spa Ecstatic 5 Zitplaatsen en 2 Loungers 305 x 228 x 91 cm 120 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Ecstatic in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Ecstatic

De imposante Ecstatic is door ons ontworpen om maximale ontspanning te realiseren. De spa beschikt over maar liefst drie ligplaatsen. Op de twee lange ligplaatsen kunt u zich heerlijk strekken, terwijl u op de korte kunt genieten van een lekkere voetmassage. De ligplaatsen zijn door Fonteyn voorzien van een curve, waarmee u, ondanks de stroming in de spa, lekker blijft liggen. Daarnaast heeft de Ecstatic twee zitplaatsen die u, dankzij een uniek ontwerp van Fonteyn, optimaal comfort bieden. Terwijl u heerlijk ontspant, kunt u dankzij de ingebouwde speakers ook nog eens genieten van uw favoriete muziek.

Fonteyn Spas

Massage van spa Ecstatic

De riante Ecstatic beschikt over vele unieke technieken die gezamenlijk garant staan voor optimale ontspanning. Zo kunt u op twee comfortabele zetels genieten van een heerlijke rugmassage. In één zitting maken we hiervoor gebruik van de door ons ontwikkelde Aqua Rolling®. Hiermee wordt een sterk masserende stroom langs uw rug omhoog gestuwd, waarmee we de techniek van een professionele masseur evenaren. Daarnaast beschikt de spa over maar liefst drie compleet andere ligbedden: een korte en een lange, die met verschillende jets een compleet andere massage geven, en ons eigen Levitation Bed®. Op dit unieke bed drijft u ontspannen op een krachtige opwaartse stroom die uw gehele lichaam optilt.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100057
Lengte van de Spa 305 cm
Breedte van de Spa 228 cm
Hoogte van de spa 91 cm
Aantal Personen 7 Persoons
Aquarolling Massage Ja
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 18
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 5 Zitplaatsen en 1 lounge + Levitation Lounge
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 134 Actieve Hydrotherapie Jets
Totaal Aantal Jets 150
Aantal Air Jets 20 Air Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer 6
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 5 Luxe Hoofdsteunen
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 35
Audio System met Bluetooth Ja
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers 2 x Built-in Speakers
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 3,0 HP
Pomp 4 Airblower
Pomp 5 Wave
Pomp 6 Circulatiepomp
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1650
Droog Gewicht 500
Gevuld Gewicht 2150
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 16 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718836539329
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?