Spa Bliss - Outlet

Spa Bliss - Outlet

Ga terug
Let op: bij aankoop van een gebruikte Spa of Showroom Spa moet voor koop altijd door u zelf even de Spa bekeken worden.

The compacte Bliss is een ideale spa voor bewoners van kleine appartementen. Deze tweepersoons spa is slechts 225 bij 100 centimeter, maar beschikt over enorm veel voordelen. De twee stoelen bevinden zich in tegenovergestelde posities, zodat er veel contact mogelijk is. Verder beschikken de zetels over geïntegreerde armsteunen, drink holders en vele massagejets voor ongekend fijne hydrotherapie. De aquarolling massagejet bijvoorbeeld, die zorgt voor een heerlijke massage van de gehele rug.

Normale prijs: € 3698,99

Nu: € 2790,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteyn Spas! Ontdek de Fonteyn Spas!
Spa Bliss 2 Zitplaatsen 225 x 100 x 80 cm 22 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Bliss in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Spa Bliss

Dit knusse spabad beschikt over twee ruime, comfortabele zitplaatsen die u ook nog eens van een lekkere massage voorzien. De spa is daarmee ideaal voor iedereen die samen met zijn of haar partner wil genieten van een heerlijke, romantische avond. Dankzij het compacte formaat, kunt u de spa kwijt in iedere tuin. Zelfs de meeste balkons beschikken over voldoende ruimte. Hiermee is de Bliss dé oplossing voor iedereen die zoveel mogelijk comfort wenst, maar hier slechts beperkt de ruimte voor heeft.

Fonteyn Spas

Massage van spa Bliss

De Bliss is klein in formaat, maar groots in comfort. De twee zetels in de spa brengen een compleet andere massagebeleving teweeg. In de ene zetel kunt u genieten van een heerlijke massage, waarbij met pulserende jets de stijve spieren in uw rug onder handen worden genomen. De andere zetel beschikt over de door Fonteyn ontworpen Aqua Rolling®. De gepatenteerde techniek van onze Aqua Rolling® verzorgt een krachtige opwaartse stroom die langs uw rug omhoog gespoten wordt voor een complete massage. In beide zittingen wordt u volledig ingesloten door de jets voor een intensievere massage.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100033-gebruikte
Gewicht 1.0000
Lengte van de Spa 225 cm
Breedte van de Spa 100 cm
Hoogte van de spa 80 cm
Aantal Personen 2 Persoons
Aquarolling Massage Ja
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 2 stuks
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 2 Zitplaatsen
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 22 actieve hydrotherapie jets
Totaal Aantal Jets 22
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein N.V.T.
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 2 luxe hoofdsteunen
Filtratiesysteem Ja
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights 14
Audio System met IPOD Docking Station Nee
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers Nee
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 Circulatiepomp
Pomp 3 N.V.T.
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 2,0 KW
Watercapaciteit 450 Liter
Droog Gewicht 150 kg
Gevuld Gewicht 600 kg
Isolatie 3 Lagen Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 230 V 16 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734573562
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal