SHOWROOM SPAS UITVERKOOP

SHOWROOM SPAS UITVERKOOP

Ga terug
Meer dan 50 stuks beschikbaar!
Wegens wisseling collectie.
Alles moet weg!
Prijzen vanaf € 2.790,-
Nu € 2790,-
OF
Artikel
Alleen mogelijk om zelf naar de showroom te komen kijken wat er staat.

Showroom spas en zwemspas maken regelmatig plaats voor nieuwe modellen spas en zwemspas. De vorige collectie showroom spas en zwemspas wordt vervolgens voor een zeer scherpe prijs aangeboden, waardoor u kunt profiteren van voordeel tot wel € 1.000,- . Alle showroomspas in de uitverkoop zijn als nieuw. Mis deze kans dus niet en reserveer de spa die u altijd al wilde hebben voor een voordelige prijs. Prijzen vanaf € 2.790,-.

De showroommodellen. Dit wisseld elke dag, omdat we veel mensen elke dag in de showroom hebben, die een spa kopen. Daardoor is het alleen mogelijk om zelf naar de showroom te komen kijken wat er staat. Als we u een prijs mailen van showroommodel kan deze 1 uur later al verkocht zijn. Daardoor is het niet mogelijk u een lijst te mailen of prijzen. De extra korting op de showroommodellen is 350,- tot 1.000,- euro.
Artikel-informatie
Artikelnummer showroomspas
Lengte Nee
Breedte Nee
Hoogte Nee
Diepte Nee
EAN Code Nee
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?